Saladekom Opjet Wabi [Grootte 22 cm]

Saladekom Opjet Wabi [Grootte 22 cm]

€ 21,18

€ 14,62

-31%
Verfraai je tafel met de Opjet Wabi slakom, een elegante creatie van Opjet om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Saladekom Opjet Wabi

De Opjet Wabi slakom is een echt juweel voor je keuken en brengt een vleugje stijl en elegantie op tafel. Ontworpen door Opjet, een merk dat bekend staat om zijn unieke creaties van hoge kwaliteit, is deze slakom de perfecte mix van modern design en traditioneelart.

Deze met zorg gemaakte slakom is een waar meesterwerk van vakmanschap. Het strakke ontwerp en de eenvoudige lijnen maken het een tijdloos object dat in elke keuken zal staan. Of je nu een keukenliefhebber bent of een verzamelaar van mooie objecten, de Opjet Wabi slakom zal een aanwinst van onschatbare waarde zijn voor je huis.

Ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn, is deze slakom ideaal voor het serveren van salades, pasta, fruit of elk ander gerecht. De royale vorm en diepte maken hem perfect voor grote recepties of familiediners. Je kunt hem ook als decoratie gebruiken om een vleugje charme aan je huis toe te voegen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze slakom niet alleen elegant maar ook duurzaam. Hij is ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan en zal jarenlang in perfecte staat blijven. De gladde, glanzende afwerking maakt hem ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De Opjet Wabi slakom is de perfecte keuze voor wie objecten waardeert die zowel functioneel als esthetisch zijn. Hij is ook perfect als cadeau voor een vriend of familielid die van mooie dingen houdt. De elegante verpakking maakt het een kant-en-klaar cadeau voor elke gelegenheid.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je keuken met de Opjet Wabi slakom. Het unieke ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit maken het een keuzeobject voor liefhebbers van design en het huis. Mis de kans niet om dit uitzonderlijke stuk te bezitten en voeg het vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013812
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 22 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1