Traditionele ronde placemat Opjet [Grootte 38 cm]

Traditionele ronde placemat Opjet [Grootte 38 cm]
€ 4,20
Voeg een vleugje charme en elegantie toe aan je tafel met de Set tradition ronde tafel Opjet, ideaal voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Traditionele ronde placemat Opjet

De Set traditionele ronde tafellamp Opjet is het perfecte accessoire om een vleugje charme en elegantie toe te voegen aan je eettafel. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, combineert dit set servies traditie en moderniteit om een unieke stijl in je huis te creëren.

Dit set servies is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als slijtvast. De ronde vorm voegt een vleugje originaliteit toe en is perfect voor alle tafelformaten. Het is ideaal om je tafel te beschermen tegen vlekken en krassen en voegt tegelijkertijd een decoratief tintje toe.

Het traditionele ontwerp van set is geïnspireerd op Frans servies, waardoor het een tijdloos elegante uitstraling heeft. De delicate patronen en warme kleuren voegen een vleugje warmte en gezelligheid toe aan je tafel en creëren een gezellige sfeer voor je maaltijden.

Of je deze set nu gebruikt voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, het zal een echte aanwinst zijn voor je interieur. Hij past perfect bij elke interieurstijl, van modern tot meer traditioneel.

set is niet alleen praktisch en decoratief, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Gewoon afnemen met een vochtige doek om vlekken te verwijderen en aan de lucht laten drogen. Het is ook hittebestendig, waardoor het de ideale accessoire is voor je warme maaltijden.

Of je nu van decoreren houdt of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitstafel set voor thuis, de Set ronde tafel Opjet is de perfecte keuze. Voeg een vleugje verfijning en stijl toe aan je tafel met dit product van het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin.

Wacht niet langer om deze set toe te voegen aan je collectie tafelaccessoires en breng een vleugje elegantie en traditie in je huis. Bestel nu de ronde tafel Set tradition van Opjet en geniet van een kwaliteitsproduct dat charme toevoegt aan je tafel en je maaltijden.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 014243
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 38 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1