Gespikkelde beker Opjet Tribu [Grootte 17 cm]

Gespikkelde beker Opjet Tribu [Grootte 17 cm]
€ 11,09
Breng een vleugje tribal stijl in je huis en tuin met de gespikkelde kom Opjet Tribu. Gemaakt door Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Gespikkelde beker Opjet Tribu

Ontdek de schoonheid van de natuur met de gespikkelde schaal Opjet Tribu. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, is dit stuk een echt kunstwerkart voor je huis en tuin. Deze schaal is geïnspireerd op de gespikkelde patronen van flora en fauna en brengt een vleugje natuur en elegantie in je huis.

Handgemaakt met minutieuze aandacht voor detail is deze schaal een waar bewijs van vakmanschap. Elk stuk is uniek, met zijn eigen nuances in kleur en patroon, waardoor het een individueel werk is vanart.

Gebruik het om je sieraden, sleutels of gewoon als decoratie te tonen. Het perfecte formaat maakt het een veelzijdig accessoire dat in elke kamer van je huis kan worden gebruikt. Zet hem op een salontafel in je woonkamer, op je bureau in je slaapkamer of zelfs in je badkamer voor een vleugje verfijning.

Deze gespikkelde schaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als duurzaam. Het zal de tand des tijds doorstaan met behoud van zijn natuurlijke schoonheid. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een perfect cadeau voor je geliefden die gepassioneerd zijn door decoratie of de natuur.

Voeg een vleugje natuur en verfijning toe aan je interieur met de Opjet Tribu gespikkelde schaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, kun je de schaal kiezen die het beste bij jouw stijl en inrichting past. Creëer een natuurlijke, rustgevende sfeer in je huis met dit elegante, unieke accessoire. Verwen jezelf of geef het cadeau, deze schaal zal een waardevolle aanvulling zijn op je huis- en tuindecoratiecollectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015545
Kleur ruw
Kleur Beige
Maat 17 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1