Rechthoekig tafelkleed Opjet Sixties Juliette

Rechthoekig tafelkleed Opjet Sixties Juliette

Beginnend op: € 53,44

€ 42,75

-20%
Maak van je tafel een echt kunstwerk opart met het rechthoekige tafelkleed Opjet Sixties Juliette, een must-have voor fans van retro-decor.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 53,44

€ 42,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rechthoekig tafelkleed Opjet Sixties Juliette

Het rechthoekige tafelkleed Opjet Sixties Juliette is een must-have voor alle liefhebbers van retro-decoratie. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, brengt dit tafelkleed een vleugje vintage en elegantie in je huis en tuin.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit tafelkleed niet alleen aantrekkelijk maar ook erg praktisch. De royale afmetingen maken het ideaal voor grote eettafels met het hele gezin of speciale evenementen. De rechthoekige vorm maakt het geschikt voor elke tafel en het patroon Sixties Juliette voegt een kleurrijk, retro gevoel toe aan je huis.

Dit tafelkleed is ook heel gemakkelijk te onderhouden: het kan in de wasmachine worden gewassen op een lage temperatuur en gestreken op een zacht strijkijzer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ongewenste vlekken of kreuken.

Of je nu een etentje organiseert met vrienden, een picknick in de tuin of een themafeest, het rechthoekige tafelkleed Opjet Sixties Juliette is het perfecte accessoire om een retro en gezellige sfeer te creëren. Het voegt een vleugje stijl en kleur toe aan je tafel en zal zeker worden bewonderd door je gasten.

Naast het unieke ontwerp is dit tafelkleed ook een duurzaam product. De superieure kwaliteit betekent dat het bestand is tegen slijtage en er zo goed als nieuw uitziet, zelfs na vele wasbeurten. Je zult dus jarenlang van dit tafelkleed kunnen genieten.

Of je nu een fan bent van retro decoratie of gewoon op zoek bent naar een origineel product om je tafel op te fleuren, het rechthoekige tafelkleed Opjet Sixties Juliette is een ideale keuze. Voeg dit tijdloze stuk toe aan je huis- en tuincollectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016206
Kleur zwart
Kleur Zwart
Hoeveelheid per product 1