Warm papieren handdoekje Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]

Warm papieren handdoekje Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]
€ 4,64
Ontdek de warme papieren handdoek Opjet (x20) voor je huis en tuin. Praktisch en elegant, gemaakt door Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Warm papieren handdoekje Opjet (x20)

De anti-hete papieren handdoek Opjet (x20) is het perfecte product voor je huis en tuin. Deze handdoek, gemaakt door Opjet, is speciaal ontworpen om je handen te beschermen tegen hete oppervlakken. Dankzij het hoogwaardige materiaal biedt het een effectieve bescherming tegen hitte, zodat je gemakkelijk hete gerechten of brandende voorwerpen kunt hanteren zonder je handen te verbranden.

Met zijn stijlvolle, moderne ontwerp zal deze papieren handdoek er geweldig uitzien in elke huis- of tuinomgeving. Of je het nu gebruikt voor een buitenbarbecue, een familiediner of gewoon om een warm gerecht op te dienen, het zal een vleugje stijl aan je tafel toevoegen.

Dankzij het perfecte formaat en hoge absorptievermogen is dit papieren servet ideaal voor dagelijks gebruik. Met een pak van 20 servetten hoef je je nooit zorgen te maken dat je geen schone servetten meer hebt voor je maaltijden. Bovendien maakt de zachte, duurzame textuur het een praktische keuze voor het afvegen van handen of oppervlakken zonder risico op scheuren.

Deze warme papieren handdoek is niet alleen praktisch en functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecycled materiaal, vermindert het je ecologische voetafdruk empreinte en draagt het bij aan een duurzamere levensstijl.

Kortom, de Opjet (x20) papieren handdoek is de perfecte keuze voor je huis en tuin. Met zijn hittebescherming, stijlvolle ontwerp, praktische eigenschappen en positieve impact op het milieu is het een waardevolle aanvulling op je dagelijkse routine en levensstijl. Mis de kans niet om van deze handdoek van hoge kwaliteit te genieten en je dagelijkse klusjes gemakkelijker en veiliger te maken!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016403
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat 33x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 20