Gelukkige verjaardag papieren handdoekje Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]

Gelukkige verjaardag papieren handdoekje Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]
€ 5,21
Geef je huis een feestelijk tintje met Opjet papieren servetten. Perfect voor alle speciale gelegenheden.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Gelukkige verjaardag papieren handdoekje Opjet (x20)

De Happy Birthday papieren servet Opjet is de ideale accessoire voor het vieren van alle speciale gelegenheden bij jou thuis. Met zijn elegante ontwerp en levendige kleuren zal het een vleugje verfijning toevoegen aan je tafel en je gasten nog gelukkiger en feestelijker maken.

Deze papieren servetten, gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, zijn niet alleen esthetisch mooi, maar ook van hoge kwaliteit. Ze voelen zacht aan en zijn sterk, waardoor ze perfect zijn om handen en gezichten af te vegen zonder te scheuren.

Of het nu voor een verjaardagsfeest, een familiefeest of een etentje met vrienden is, deze papieren servetten zijn de perfecte aanvulling op je tafeldecoratie. Met hun "happy birthday" motief brengen ze een vleugje vreugde en feestelijkheid naar je evenement.

Gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zijn deze papieren servetten ook een milieuvriendelijke optie voor je feest. Je kunt dus met een gerust hart van je feest genieten opesprit.

Deze verpakking bevat 20 papieren servetten, genoeg voor een kleine receptie of een familiediner. Dankzij de praktische, stijlvolle verpakking kun je ze gemakkelijk opbergen en bij de hand houden voor alle toekomstige gelegenheden.

Voeg een vleugje klasse en plezier toe aan je huis met de papieren servetten Happy Birthday Opjet. Bestel ze nu en maak je klaar om je gasten te verblijden op je volgende feest!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016422
Kleur zwart/goud/wit
Kleur Zwart
Maat 33x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 20