Papieren servet duif Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]

Papieren servet duif Opjet (x20) [Grootte 33x33 cm]
€ 4,64
Maak van je interieur een kunstwerk opart met de duif papieren handdoek Opjet, een must-have voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Papieren servet duif Opjet (x20)

De duif papieren handdoek Opjet is een must-have voor iedereen die een delicaat, elegant tintje aan zijn interieur wil toevoegen. Deze handdoeken, gemaakt door het prestigieuze merk Opjet, zijn een must-have voor alle huis- en tuinliefhebbers.

Met hun subtiel gedrukte duifmotief voegen deze papieren servetten een vleugje romantiek en verfijning toe aan elke tafel of decoratie. De verfijnde details en zachte kleuren van deze servetten maken ze een perfecte keuze voor bruiloften, verjaardagen of gewoon een avondje uit met vrienden.

Elke verpakking bevat 20 papieren servetten van hoge kwaliteit, waardoor ze een voordelige keuze zijn voor al je speciale gelegenheden. Ze zijn ook geweldig voor dagelijks gebruik in huis en tuin. Of het nu voor een lunch buitenshuis is of een avondje uit met de familie, deze papieren servetten van duif Opjet zullen een elegante toevoeging aan je tafel zijn.

Deze papieren servetten zijn met zorg en oog voor detail gemaakt en zijn niet alleen mooi, maar ook erg duurzaam. Ze zijn perfect om handen af te vegen, kleine vlekken op te ruimen of zelfs als zakdoekjes te gebruiken als je onderweg bent. Bovendien zijn ze dankzij het milieuvriendelijke papiermateriaal na gebruik gemakkelijk te recyclen.

Of je nu een interieurliefhebber bent of gewoon op zoek naar een kwaliteitsproduct om een speciaal tintje aan je tafel te geven, de Opjet duif papieren servet is de perfecte keuze. Het tijdloze ontwerp en de superieure kwaliteit maken het tot een product dat iedereen zal bevallen.

Wacht niet langer om deze prachtige papieren servetten aan je collectie toe te voegen. Vertrouw op het gerenommeerde merk Opjet om een vleugje verfijning in je huis en tuin te brengen. Bestel nu en verander je interieur in een echt elegant meesterwerk met de papieren servetten van duif Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016423
Kleur zwart/rood/wit
Kleur Zwart
Maat 33x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 20