Papieren handdoek Opjet Pasta (x20) [Grootte 33x33 cm]

Papieren handdoek Opjet Pasta (x20) [Grootte 33x33 cm]
€ 4,64
Geef je tafel een vleugjeItalie met de papieren servet Opjet Pasta, ideaal voor liefhebbers van pasta en koken. Huis & Tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Papieren handdoek Opjet Pasta (x20)

De papieren servet Opjet Pasta is een must-have voor alle liefhebbers van pasta en de Italiaanse keuken. Met zijn kleurrijke en originele design brengt hij een vleugje stijl op tafel en maakt hij je maaltijden nog lekkerder.

Gemaakt door Opjet, specialisten in huis- en tuinproducten, is deze papieren servet van uitzonderlijke kwaliteit. Het is gemaakt van drie lagen absorberend papier, waardoor het zowel slijtvast als zacht aanvoelt.

Elke verpakking bevat 20 servetten, genoeg voor je hele gezin of je gasten tijdens een etentje. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en na gebruik weg te gooien, zodat je van je maaltijd kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de afwas.

Of je nu een familiediner organiseert, een barbecue met vrienden of een feestje met een Italiaans thema, de papieren servet Opjet Pasta is de perfecte aanvulling op je inrichting. Het felgekleurde pastamotief voegt een vleugje plezier toe aan je tafel en verrukt je gasten.

Maar dit servet is niet alleen een decoratief accessoire, het is ook erg praktisch. Dankzij het formaat van 33x33 cm is het groot genoeg om de handen en monden van zelfs de gulzigste gasten af te vegen, maar toch compact genoeg om gemakkelijk in een lade of picknicktas op te bergen.

Bovendien is het papieren servet Opjet Pasta milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecycled papier en is biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor je huis en tuin.

Kortom, de Opjet Pasta papieren servet is een kwaliteitsproduct dat praktisch, aantrekkelijk en milieuvriendelijk is. Of je nu een fan bent van de Italiaanse keuken of gewoon op zoek bent naar een origineel servet voor je maaltijden, je zult er dol op zijn. Voeg hem dus vandaag nog toe aan je collectie huis- en tuinaccessoires!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016425
Kleur zwart/rood/wit
Kleur Wit
Maat 33x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 20