Niel onderzetter Opjet [Grootte 11 cm]

Niel onderzetter Opjet [Grootte 11 cm]

€ 8,07

€ 5,99

-26%
Ontdek de Niel onderzetter Opjet, het perfecte accessoire om je interieur een elegante toets te geven. Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Niel onderzetter Opjet

De Niel Opjet onderzetter is een essentieel accessoire voor je huis en tuin. Deze onderzetter van het gerenommeerde merk Opjet combineert elegantie en functionaliteit om je oppervlakken te beschermen tegen schade veroorzaakt door glazen en kopjes.

Deze slijtvaste onderzetter is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het strakke, moderne ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan je tafel of buitenruimte. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat hij bij elke decoratiestijl past.

Naast zijn beschermende functie kan de Niel Opjet onderzetter ook gebruikt worden als elegante onderzetter voor je warme of koude dranken. De antisliplaag zorgt voor een perfecte grip om morsen en uitglijden te voorkomen. Je kunt dus van je drankjes genieten zonder je zorgen te maken over morsen.

Deze onderzetter is niet alleen praktisch, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan worden schoongeveegd of in de vaatwasser voor een grondiger reiniging. Bovendien kan hij dankzij zijn compacte formaat gemakkelijk in een lade worden opgeborgen of aan een haak worden gehangen om ruimte te besparen.

Of je nu een etentje met vrienden organiseert of een ontspannend moment in je tuin doorbrengt, de Niel Opjet onderzetter zal je trouwe bondgenoot zijn om je oppervlakken te beschermen en een vleugje stijl aan je inrichting toe te voegen. Wacht dus niet langer en haal deze onderzetter van topkwaliteit van Opjet in huis voor een praktische en esthetische ervaring.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016600
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 11 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1