Brutobeker Opjet [Grootte 9,1 cm]

Brutobeker Opjet [Grootte 9,1 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
De grove beker Opjet, het essentiële accessoire voor uw huis & tuin. Ontdek de kwaliteit en stijl van het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Brutobeker Opjet

De Opjet rough tumbler is een must-have voor alle huis- en tuinliefhebbers. Deze beker van het beroemde merk Opjet is zowel praktisch als aantrekkelijk. Of je nu planten water geeft in je tuin of ontspant op je terras, deze beker is je perfecte metgezel.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze beker duurzaam en slijtvast. Het ruwe ontwerp geeft hem een rustieke, natuurlijke uitstraling die perfect past in elke buitenomgeving. Bovendien is hij door zijn stevige, ergonomische vorm makkelijk vast te houden en te dragen.

Maar deze beker is niet alleen praktisch, hij is ook mooi. De elegante neutrale kleuren en subtiele details maken van deze beker een echte blikvanger voor je huis en tuin. Hij voegt een vleugje stijl toe aan je buitenruimte en zal een echte blikvanger zijn voor je gasten.

Je kunt deze beker gebruiken voor verschillende activiteiten in je huis en tuin. Of je nu geniet van een verfrissend drankje bij een familiebarbecue of een welverdiende pauze neemt na een dag in de tuin, deze beker zal je trouwe bondgenoot zijn.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je momenten van ontspanning door te kiezen voor de ruwe Opjet beker. Bestel hem nu en profiteer van de uitzonderlijke kwaliteit en het unieke ontwerp voor al je huis- en tuinactiviteiten.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016619
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 9,1 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1