Badkamer schaal Opjet James [Grootte 13,5x9,5x2,8 cm]

Badkamer schaal Opjet James [Grootte 13,5x9,5x2,8 cm]
€ 6,05
Ontdek de badkamerpot Opjet James, een elegant en praktisch accessoire voor je huis en tuin, van Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Badkamer schaal Opjet James

De Opjet James badkamerpot is een echt sieraad voor je badkamer. Hij is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert elegantie en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Hij is perfect voor het opbergen van kleine badkameraccessoires zoals watten, sieraden of haarspelden en past perfect in je interieur.

Dankzij het geraffineerde, minimalistische ontwerp zal de Opjet James badkamerpot een modern tintje aan je badkamer geven. De hoogwaardige keramische coating en witte porseleinen afwerking maken hem duurzaam en slijtvast. Bovendien zorgen de rechthoekige vorm en afgeronde hoeken voor een originele, elegante look.

Of je nu houdt van een eigentijdse of meer klassieke stijl, de Opjet James badkamerpot past bij elke inrichting. Hij is ook ideaal als housewarming- of verjaardagscadeau.

Naast een decoratief object is deze toiletpot ook erg praktisch. Dankzij het compacte formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag op je wastafel of planchet. Zo heb je al je kleine accessoires bij de hand zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Het merk Opjet staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en oog voor detail. De Opjet James badkamerpot is daarop geen uitzondering. Het zorgvuldige ontwerp en de onberispelijke afwerking maken het tot een topproduct dat een vleugje verfijning toevoegt aan je badkamer.

Kortom, als je een vleugje stijl en functionaliteit wilt toevoegen aan je badkamer, dan is de Opjet James badkamerpot het accessoire voor jou. Voor jezelf of als cadeau, je zult niet teleurgesteld zijn door dit object dat zowel stijlvol als functioneel is. Vertrouw op Opjet om een vleugje luxe toe te voegen aan je huis en tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016639
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 13,5x9,5x2,8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1