Phil wijnglas Opjet

Phil wijnglas Opjet

€ 11,09

€ 7,84

-29%
Ontdek de elegantie en kwaliteit van het phil wijnglas Opjet. Een must-have voor je huis en tuin van het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Phil wijnglas Opjet

Het phil Opjet wijnglas is een must-have voor tous wijn- en designliefhebbers. Dit glas van het beroemde merk Opjet combineert elegantie en functionaliteit voor een unieke proefervaring.

Het ontwerp van dit wijnglas is geïnspireerd op de vorm van een philodendron, een plant die bekend staat om zijn schoonheid en robuustheid. Met zijn delicate rondingen en steelvormige basis voegt dit glas een vleugje natuur en verfijning toe aan je tafel.

Het phil Opjet wijnglas is gemaakt van hoogwaardig glas en is zowel resistent als léger. Door de speciale vorm ligt het prettig in de hand en zorgt het voor een optimale proefervaring. Je kunt optimaal genieten van alle nuances en aroma's van je favoriete wijn.

Of je nu van rode, witte of rosé wijn houdt, dit glas is geschikt voor tous alle soorten wijn. De grote diameter laat de wijn perfect ademen, terwijl de hoogte ervoor zorgt dat de aroma's goed bewaard blijven. Zo geniet je met volle teugen van elke slok.

Het phil Opjet wijnglas is niet alleen een onmisbaar accessoire voor wijnliefhebbers, het is ook een elegant decoratieobject voor in huis. tous Dankzij het unieke ontwerp is het een echte blikvanger opart wanneer je met vrienden of familie dineert.

Of je nu een beginner bent of een wijnkenner, het phil Opjet wijnglas zal je vergezellen bij al je proeverijen. De tijdloze stijl maakt het ook een ideaal cadeau voor de wijnliefhebbers in je leven.

Kortom, het phil Opjet wijnglas is een must-have voor tous wijn- en designliefhebbers. Met zijn op de natuur geïnspireerde ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zal het een vleugje verfijning toevoegen aan al je proeverijen. Wacht niet langer om jezelf te trakteren op dit unieke wijnglas en geniet van een onvergetelijke proefervaring.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016807
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1