Citrussaladekom Opjet [Grootte 28,5x20,3x9,2 cm]

Citrussaladekom Opjet [Grootte 28,5x20,3x9,2 cm]

€ 32,27

€ 21,40

-34%
Ontdek de Citrus Salad Bowl Opjet, een vleugje frisheid voor je huis & tuin met de kwaliteit en elegantie van het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

Citrussaladekom Opjet

De citrus slakom Opjet is onmisbaar in je huis en tuin. Gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, combineert deze slakom elegantie en functionaliteit om je een uitzonderlijke culinaire ervaring te bieden.

Met zijn unieke vorm en felle kleuren geeft deze slakom een modern tintje aan je tafel. Het op citrusvruchten geïnspireerde ontwerp maakt het een decoratief element op zich, perfect voor een eigentijdse keuken of eetkamer.

Maar deze slakom is niet alleen mooi, hij is ook praktisch. Hij is gemaakt van slijtvast materiaal en kan een grote hoeveelheid voedsel bevatten zonder te breken. Het gladde oppervlak maakt het makkelijk om ingrediënten te mengen en de rand geeft je een goede grip om te schenken zonder te morsen.

Of je nu van salades, fruit of gebak houdt, deze slakom is ideaal voor al je culinaire creaties. Dankzij het royale formaat kun je grote gerechten bereiden voor het hele gezin of voor je gasten tijdens een etentje.

Bovendien is de Opjet citrus slakom gemakkelijk schoon te maken. Hij kan met de hand of in de vaatwasser worden gewassen zonder het mooie design te beschadigen. Je kunt hem ook gebruiken om je gerechten op te serveren op buitenbarbecues, want hij is UV- en weerbestendig.

Of je nu een enthousiaste kok bent of gewoon op zoek naar een aantrekkelijke, functionele slakom, de citrus slakom Opjet is gemaakt voor jou. Het is ook een ideaal cadeau voor vrienden en familie die waarde hechten aan kwaliteitsartikelen voor hun huis en tuin.

Wacht niet langer om een vleugje frisheid en moderniteit aan je keuken toe te voegen met de citrus slakom Opjet. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, past bij elke decoratiestijl en voegt een vleugje plezier toe aan je maaltijden. Mis dit essentiële accessoire niet om je huis en tuin nog aangenamer te maken.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016810
Kleur citrus
Kleur Geel
Maat 28,5x20,3x9,2 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1