Flora rechthoekige snijplank Opjet

Flora rechthoekige snijplank Opjet

Beginnend op: € 16,13

€ 11,23

-30%
Snij met stijl en elegantie dankzij de snijplank Opjet, het essentiële accessoire voor je huis en tuin.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 16,13

€ 11,23

Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar

Beschrijving

Flora rechthoekige snijplank Opjet

De Flora Rectange snijplank Opjet is de ideale accessoire voor je keuken. Hij is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en is zowel praktisch als elegant. Ontworpen voor keukenliefhebbers en een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek.

Deze snijplank is gemaakt van hoogwaardig hout en is duurzaam en slijtvast. De rechthoekige vorm maakt het gemakkelijk om je voedsel veilig te snijden. Het bloemendesign voegt een vleugje frisheid en verfijning toe aan je keuken.

De Flora Rectange snijplank Opjet is ook erg praktisch. Hij heeft een groef aan de zijkanten om gemakkelijk de sappen van je eten op te vangen. Bovendien is het oppervlak glad en makkelijk schoon te maken, zodat je het altijd schoon en hygiënisch kunt houden.

Of je nu een beginnende chef-kok bent of een expert in de keuken, deze snijplank zal je onmisbare bondgenoot zijn. Hij is geschikt voor alle soorten voedsel, of je nu fruit, groenten, brood of vlees snijdt. Je kunt hem ook gebruiken als presenteerblad voor je aperitief of kazen.

Dankzij het moderne, elegante ontwerp zal de Flora Rectange snijplank Opjet ook mooi staan in je keuken. Met zijn ideale afmetingen past hij gemakkelijk in je kastjes of op je werkblad.

Deze snijplank maakt deel uit van het Maison & Jardin assortiment vanOpjet, een merk dat bekend staat om de kwaliteit en het design van zijn producten. Je weet dus zeker dat je de juiste keuze maakt als je kiest voor deze Flora Rectange snijplank Opjet.

Kortom, de Flora Rectange snijplank Opjet is een must-have voor alle keukenliefhebbers. Praktisch, elegant en duurzaam, het zal een essentiële toevoeging aan je keuken zijn. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze prachtige snijplank Opjet om je culinaire momenten te verbeteren.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016821
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1