Ovale flora schaal Opjet [Grootte 33x22,8x2,8 cm]

Ovale flora schaal Opjet [Grootte 33x22,8x2,8 cm]

€ 21,18

€ 14,62

-31%
Herontdek elegantie en finesse met de ovale flora schaal Opjet, een must-have voor Home & Garden van het merk Opjet.

Niet op voorraad

Beschrijving

Ovale flora schaal Opjet

De Opjet ovale flora schaal is perfect voor het toevoegen van een elegante, natuurlijke touch aan je huis en tuin. Ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet, combineert het zowel functionaliteit als esthetiek om aan al je interieurwensen te voldoen.

Deze ovale schaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en brengt een vleugje natuur in elke kamer van je huis. Het delicate, verfijnde ontwerp is geïnspireerd op de schoonheid van flora, waardoor het een echt decoratief element op zich wordt.

Of je hem nu gebruikt om je verse groenten en fruit in de keuken uit te stallen of om geurkaarsen in je woonkamer op te zetten, deze ovalen schaal zal de perfecte aanvulling zijn op je bestaande inrichting. Het veelzijdige ontwerp past bij alle decoratiestijlen, van klassiek tot modern.

Naast decoratief is deze schaal ook erg praktisch. De ovale vorm biedt een groot oppervlak om je favoriete spullen op uit te stallen, terwijl de opstaande randen voorkomen dat de schaal omvalt of uitglijdt. Dankzij deze functionele schaal hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je kostbare spullen.

Bovendien is de Opjet ovale flora schaal gemakkelijk te onderhouden. Hij is gemaakt van duurzame materialen en kan worden schoongemaakt met een zachte doek en een sopje voor eenvoudig onderhoud. Je kunt er dus jarenlang van genieten zonder je zorgen te maken over slijtage.

Voeg een vleugje natuur en elegantie toe aan je huis en tuin met de ovale flora schaal Opjet. Met zijn verfijnde ontwerp, veelzijdigheid en functionaliteit zal hij snel een essentieel onderdeel van je interieur worden. Hij is nu verkrijgbaar en het is tijd om hem toe te voegen aan je collectie decoratieve objecten voor een uniek vleugje stijl.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016822
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 33x22,8x2,8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1