Rechthoekige flora schaal Opjet [Grootte 32,8x25,2x2,8 cm]

Rechthoekige flora schaal Opjet [Grootte 32,8x25,2x2,8 cm]

€ 21,18

€ 14,62

-31%
Ontdek de flora rechthoekige schaal van Opjet, ideaal voor je huis en tuin, die een elegante toets toevoegt aan je inrichting.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rechthoekige flora schaal Opjet

De flora rechthoekige schaal Opjet is een must-have voor alle decoratie- en tuinliefhebbers. Deze elegante, moderne schaal is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en brengt een vleugje natuur in je huis en tuin.

Met zijn perfecte rechthoekige afmetingen van 40 cm lang en 30 cm breed en een hoogte van 8,5 cm is deze schaal ideaal om je favoriete planten in te zetten. Of je er nu aromatische kruiden, vetplanten of kleurrijke bloemen in wilt zetten, deze schaal is ruim genoeg voor al je wensen.

Dankzij de rechthoekige vorm past hij in elke ruimte, op een plank, tafel of zelfs in de vensterbank. Dankzij de hoogwaardige keramische afwerking is deze schaal zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem jarenlang bewaren zonder dat hij zijn kleur of glans verliest.

De Opjet flora rechthoekige schaal is ook een milieuvriendelijke keuze voor je huis en tuin. Hij is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en is perfect voor iedereen die een meer verantwoorde levensstijl wil. Bovendien brengen de natuurlijke vorm en het elegante ontwerp een vleugje frisheid in je huis.

Of je nu een decoratieliefhebber bent of een enthousiaste tuinier, deze schaal is een veelzijdig accessoire dat aan al je verwachtingen zal voldoen. De moderne, strakke stijl past bij elke inrichting, of het nu gaat om een landhuis, een stadswoning of een stadsappartement.

Kortom, de Plat flora rechthoek Opjet is een must-have voor iedereen die een vleugje natuur en moderniteit in huis wil halen. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016823
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 32,8x25,2x2,8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1