Tuimelaar set gm Opjet Lynx (x4) [Grootte 9x10,5 cm]

Tuimelaar set gm Opjet Lynx (x4) [Grootte 9x10,5 cm]

€ 27,23

€ 17,99

-34%
Verander je tafel in een speeltuin met deze Set beker GM Opjet Lynx (x4) voor een sportief tintje aan je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tuimelaar set gm Opjet Lynx (x4)

De set beker GM Opjet Lynx (x4) is een must-have voor iedereen die kwaliteit en elegantie in huis en tuin waardeert. Deze set bekerset is gemaakt door het beroemde merk Opjet, dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit en verfijnd design.

De set bevat vier grote bekers, elk versierd met een prachtig lynxmotief, een symbool van kracht en schoonheid. Elke beker heeft een inhoud van 350 ml, perfect voor het serveren van je favoriete drankjes op feestjes of voor dagelijks gebruik.

Deze bekers zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn zowel sterk als elegant. Het transparent glas laat de kleur van je drankjes doorschijnen en voegt een vleugje verfijning toe aan je tafel. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

Of je nu een feestje geeft met vrienden of gewoon een vleugje stijl wilt toevoegen aan je dagelijkse routine, deze set beker set zal een perfecte aanvulling zijn op je serviescollectie. Met deze prachtige bekers maak je zeker indruk op je gasten en creëer je een verfijnde sfeer in huis.

Kortom, de set beker GM Opjet Lynx (x4) is een ideale keuze voor liefhebbers van Home & Garden die kwaliteit, design en elegantie waarderen. Mis de kans niet om dit unieke stuk toe te voegen aan je serviescollectie en maak van elke gelegenheid een gedenkwaardige gelegenheid.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016907
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 9x10,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 4