Tumbler set pm Opjet Lynx (x4) [Grootte 8x8 cm]

Tumbler set pm Opjet Lynx (x4) [Grootte 8x8 cm]

€ 24,20

€ 16,15

-33%
Ontdek de Set beker Opjet Lynx, de perfecte accessoire voor je huis & tuin - elegantie en functionaliteit gecombineerd.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Tumbler set pm Opjet Lynx (x4)

Ontdek de Set beker PM Opjet Lynx (x4) van Opjet, een must voor je huis en tuin. Deze vier elegante en praktische bekers vergezellen je bij al je dagelijkse activiteiten, zowel binnen als buiten.

Deze bekers zijn met zorg en oog voor detail gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik. Het elegante, moderne ontwerp van de Lynx-collectie voegt een vleugje stijl toe aan je inrichting.

Deze bekers zijn perfect voor het serveren van je favoriete drankjes, maar ook ideaal voor dagelijks gebruik met het gezin of op recepties. Door hun ergonomische vorm liggen ze gemakkelijk en comfortabel in de hand.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je tafel met de Set gobelet PM Opjet Lynx. Door hun compacte formaat zijn ze praktisch voor gebruik onderweg, voor een picknick of een barbecue met vrienden.

Deze bekers, verkrijgbaar in een set van vier, zijn perfect voor individueel gebruik of om te serveren aan je gasten. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig, waardoor je tijd en energie bespaart.

De Set beker PM Opjet Lynx is een ideale keuze voor huis- en tuinliefhebbers. Verwen jezelf met een vleugje betaalbare luxe met deze hoogwaardige bekers. Bestel nu en voeg een vleugje klasse toe aan je ontspannende momenten.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016908
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 8x8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 4