De kleine prins in zijn vliegtuig spaarpot Plastoy

De kleine prins in zijn vliegtuig spaarpot Plastoy

€ 35,28

€ 27,94

-21%
Ontdek de spaarpot Le Petit Prince in het vliegtuig van Plastoy, een must-have voor het decoreren van je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

De kleine prins in zijn vliegtuig spaarpot Plastoy

De spaarpot Le Petit Prince in zijn vliegtuig Plastoy is een leuk en inspirerend decoratief object. Gemaakt door Plastoy, een merk dat gespecialiseerd is in beeldjes en verzamelobjecten, is deze spaarpot een eerbetoon aan het beroemde personage van Antoine de Saint-Exupéry.

Het vliegtuigje Little Prince is tot in het kleinste detail weergegeven, met zijn gele vleugels en rode lichaam, wat doet denken aan de poëtische en denkbeeldige wereld van het boek. De spaarpot is gemaakt van plastic, waardoor hij slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is.

Deze spaarpot is perfect om de slaapkamer, het kantoor of de woonkamer van een kind te versieren. Het brengt een vleugje fantasie en nostalgie in huis. Het kan ook worden gebruikt als educatief object om kinderen te leren hoe ze hun geld moeten sparen.

De kleine Prince is een tijdloos, universeel personage dat de harten van vele generaties heeft veroverd. Met deze spaarpot kun je deze passie delen met je geliefden en de waarden van vriendschap, verbeelding en avontuur doorgeven.

Als product in de categorie Huis & Tuin richt deze Le Petit Prince spaarpot in zijn vliegtuig Plastoy zich tot alle liefhebbers van literatuur, poëzie enart. Het is ook een ideaal cadeau voor verzamelaars of om een speciale gebeurtenis zoals een verjaardag of doop te vieren.

Geef je huis een vleugje magie en tederheid met de spaarpot Le Petit Prince in zijn vliegtuig Plastoy. Geef het cadeau en laat je meevoeren in de magische wereld van het beroemde jongetje met het blonde haar.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080028
Kleur rood/groen
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene