Zittende spaarpot Plastoy Chibi Goldorak

Zittende spaarpot Plastoy Chibi Goldorak

€ 30,24

€ 24,07

-20%
Adopteer het Plastoy Chibi Goldorak spaarvarken voor een vleugje plezier in huis! Nu verkrijgbaar voor Maison & Jardin fans.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zittende spaarpot Plastoy Chibi Goldorak

Deze Plastoy Chibi Goldorak zittende spaarpot is een must-have voor fans van de cult-serie uit de jaren 80. Met zijn iconische houding en karaktergetrouwe ontwerp zal het Goldorak-fans van alle leeftijden bekoren. Gemaakt door het beroemde merk Plastoy, dat gespecialiseerd is in beeldjes en verzamelobjecten, is deze spaarpot een echt juweeltje om aan je verzameling toe te voegen.

Deze spaarpot is gemaakt van hoogwaardig hars en is niet alleen duurzaam, maar ook zeer gedetailleerd. Elk klein element, van de helm tot de vleugels tot de handen met klauwen, is zorgvuldig nagemaakt om te lijken op de gigantische robot uit de serie. Het zittende formaat maakt hem ook perfect om op een plank of bureau te zetten.

Deze spaarpot is ideaal voor kinderen, die hun spaargeld er veilig in kunnen stoppen dankzij de rubberen stop onder de bodem. Maar hij zal ook in de smaak vallen bij verzamelaars en nostalgische fans, die er hun kleine schatten in kunnen bewaren. Het is ook een origineel en populair cadeau voor Goldorak-fans.

En als je van decoreren houdt, zal deze spaarpot ook prachtig staan in je huis. Of het nu in je slaapkamer, woonkamer of kantoor is, het zal een retro, geeky tintje aan je inrichting geven. Met zijn kleurrijke en dynamische look voegt hij een vleugje originaliteit toe aan elke kamer.

Wacht dus niet langer om deze Plastoy Chibi Goldorak spaarpot aan je collectie toe te voegen of om een cadeau te geven dat zeker in de smaak zal vallen. Met zijn karakteristieke ontwerp en kwaliteitsvakmanschap is het een must-have voor alle fans van Goldorak en popcultuur. Bestel hem nu en voeg een vleugje nostalgie toe aan je huis en tuin!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080181
Kleur zwart/geel
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene