Geldkist Plastoy Mark Landers

Geldkist Plastoy Mark Landers

€ 25,20

€ 24,33

Spaar in stijl met de Plastoy Mark Landers spaarpot, perfect voor sportfans en huis & tuin decorateurs.

Niet op voorraad

Beschrijving

Geldkist Plastoy Mark Landers

De Plastoy Mark Landers spaarpot is een praktisch en leuk product voor alle Home & Garden liefhebbers. Deze spaarpot is gemaakt door het bekende merk Plastoy, bekend om zijn hoogwaardige producten en creativiteit.

De Plastoy Mark Landers spaarpot is voorzien van het karakter van Mark Landers, een beroemde voetballer, in een kleurrijk en gedetailleerd ontwerp. Voetbalfans zullen blij zijn om deze spaarpot aan hun verzameling toe te kunnen voegen.

Maar deze spaarpot is niet alleen een decoratief object, hij is ook zeer functioneel. Hij is gemaakt van duurzaam plastic, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Je kunt hem dus met gemak overal in je huis of tuin neerzetten.

Bovendien heeft de Plastoy Mark Landers spaarpot een gleuf aan de bovenkant voor je munten. Zo kun je je spaargeld bewaren en gebruiken voor al je huis- en tuinprojecten.

Deze spaarpot is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie, of ze nu voetbalfans zijn of gewoon op zoek naar iets origineels en praktisch voor in huis. Het voegt een vleugje fantasie toe aan hun interieur en bespaart tegelijkertijd geld.

Wacht dus niet langer en voeg de Plastoy Mark Landers spaarpot vandaag nog toe aan je collectie Home & Garden producten! Het unieke ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken het een must-have voor alle voetbalfans en decorateurs. Bestel hem nu en laat je verleiden door deze originele en praktische spaarpot.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080238
Kleur grijs/blauw
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene