Geldkist Plastoy Shiba Ramen

Geldkist Plastoy Shiba Ramen

€ 25,20

€ 21,24

-16%
Spaar geld in stijl met de Plastoy Shiba Ramen spaarpot, de kawaii touch voor je huis & tuin van Plastoy.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Geldkist Plastoy Shiba Ramen

Heb je een passie voor de Japanse cultuur en ben je op zoek naar een originele manier om je huis of tuin te versieren? Kijk dan niet verder dan deShiba Ramen spaarpot van Plastoy!

Deze spaarpot is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is een echt eerbetoon aan de beroemde Japanse hond, de Shiba Inu. Met zijn realistische ontwerp en zorgvuldige details voegt hij een uniek tintje toe aan je interieur.

Maar deze spaarpot is niet alleen een decoratief object, hij is ook erg praktisch! Dankzij het grote gat aan de bovenkant kun je gemakkelijk al je spaargeld erin stoppen. En om ze terug te vinden, hoef je hem alleen maar om te draaien en de muntjes door het kleine gaatje aan de onderkant te laten vallen.

Of je nu een spaarvarken verzamelaar bent of gewoon iets origineels zoekt voor je huis of tuin, hetShiba Ramen spaarvarken van Plastoy is de perfecte keuze. Het speelse ontwerp en de functionaliteit maken hem zowel leuk als praktisch.

Aarzel dus niet om deze spaarpot aan je verzameling toe te voegen, of geef hem cadeau aan een vriend of familielid met een passie voor Japanse cultuur. Met deShiba Ramen spaarpot van Plastoy maak je zeker een charmante en originele keuze voor je huis of tuin.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080241
Kleur oranje/wit
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene