Glazen juwelendoosje Umbra Tesora [Grootte 13x13x11 cm]

Glazen juwelendoosje Umbra Tesora [Grootte 13x13x11 cm]
€ 45,38
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Glazen juwelendoosje Umbra Tesora

Juwelendoos Umbra Tesora


Met twee niveaus die kunnen worden gestapeld of gescheiden, is deze juwelendoos de perfecte aanvulling om uw accessoirecollectie op te bergen en te organiseren. Het vergulde metalen deksel op Tesora doet dienst als dienblad voor het opbergen en tonen van gemakkelijk toegankelijke accessoires. Het twee-stapel ontwerp maakt het een veelzijdige opslagoplossing die gestapeld kan worden om ruimte te besparen of apart bewaard kan worden. Het perfecte formaat betekent dat het naast uw nachtkastje kan worden geplaatst voor gemakkelijke toegang en om ervoor te zorgen dat uw sieraden niet verloren gaan.


Functies



  • Modern ontwerp:Umbra 's Tesora gebruikt onverwachte materialen om een modern juwelendoosje te maken dat even mooi als functioneel is. Het deksel van verguld metaal en het doosje met twee verdiepingen is 4,5 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm. Het maakt een visuele impact op uw moderne inrichting.

  • Opbergen op twee niveaus: leuk - stapelen, scheiden of naast elkaar plaatsen, de Tesora juwelendoos is een leuke en veelzijdige manier om uw favoriete sieraden, waaronder ringen, broches en andere accessoires, veilig en georganiseerd te bewaren.

  • Veelzijdig en uitbreidbaar: Tesora 's vergulde metalen deksel doet ook dienst als displayschaal om uw sieraden te sorteren of uit te stallen.

  • Toon uw juwelen: De Tesora juwelendoos heeft een modern en uniek ontwerp, perfect om op uw dressoir, nachtkastje of aanrecht te plaatsen om uw favoriete accessoires in op te bergen. Combineer hem met de bijpassende Tesora juwelenhouder voor een complete set die aan al uw juwelenopbergbehoeften voldoet (niet inbegrepen).

  • Origineel ontwerp en tevredenheid gegarandeerd: Ons internationale ontwerpteam brengt gedachte, creativiteit en origineel design naar alledaagse voorwerpen. Umbra producten zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en we ondersteunen ze met een 30 dagen geld-terug garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Laat u niet misleiden door gekopieerde producten. Kies Umbra en krijg het origineel

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 1013238-104
Kleur messing
Kleur Gouden
Maat 13x13x11 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene