Schotel Bitz [Grootte 30 cm (12 inch)]

Schotel Bitz [Grootte 30 cm (12 inch)]

€ 25,16

€ 17,49

-30%
Ontdek de Plat Bitz, het essentiële accessoire voor je huis en tuin. Vervaardigd door Bitz, het brengt stijl en functionaliteit naar uw huis." Bitz MaisonetJardin
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Schotel Bitz

De Bitz schotel is een must-have voor alle Home & Garden liefhebbers. Vervaardigd door Bitz, is deze schaal ontworpen om een vleugje stijl en elegantie op tafel te brengen. De Bitz schaal is ideaal voor het serveren van je maaltijden of het presenteren van je aperitief en is een must-have voor elke gelegenheid.

Met zijn moderne, elegante vorm voegt deze schaal een vleugje verfijning toe aan je tafeldecoratie. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als aantrekkelijk. Het strakke, minimalistische ontwerp maakt het een veelzijdig accessoire dat past bij elke decoratiestijl.

Deze schaal is ook erg praktisch en makkelijk te gebruiken. Hij is perfect voor het serveren van je favoriete gerechten tijdens etentjes met vrienden en familie. Dankzij de grote capaciteit kun je een grote verscheidenheid aan gerechten presenteren, van voorgerechten tot desserts. Bovendien is het gladde, krasbestendige oppervlak gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Of je nu een barbecue in de open lucht organiseert of een formeel etentje, de Bitz Dish is de ideale keuze om je gerechten te presenteren. Zijn elegante, verfijnde look zal indruk maken op je gasten en een vleugje verfijning toevoegen aan je tafel. Bovendien is hij licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een praktisch accessoire is voor al uw gelegenheden.

Als product van het merk Bitz is deze schaal ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn producten van topkwaliteit en deze schaal is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is schokbestendig en zal lang meegaan in je keuken.

Kortom, de Bitz schaal is een must-have voor iedereen die van entertainen en smaakvol tafelen houdt. Met zijn elegante design, praktische eigenschappen en superieure kwaliteit is het de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Wacht niet langer en voeg deze prachtige schaal vandaag nog toe aan je collectie van Home & Garden accessoires!

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 12498
Kleur zwart/donkerblauw
Kleur Blauw
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1