Saladekom Bitz Kusintha [Grootte 24 cm]

Saladekom Bitz Kusintha [Grootte 24 cm]

€ 20,12

€ 13,68

-32%
Voeg een vleugje stijl toe aan je keuken met de Bitz Kusintha slakom, gemaakt door Bitz voor Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Saladekom Bitz Kusintha

De Bitz Kusintha slakom is de perfecte keuze om een vleugje stijl toe te voegen aan je keuken. Deze slakom, gemaakt door Bitz, specialisten in huis- en tuinproducten, combineert elegantie en functionaliteit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze slakom duurzaam en krasbestendig, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik in je keuken. Dankzij de ronde vorm en gladde randen is het een ideale keuze voor het serveren van salades, fruit of pasta.

De Bitz Kusintha slakom heeft ook een uniek, modern ontwerp dat een vleugje verfijning toevoegt aan je tafel. Met zijn neutrale kleur en subtiele patroon past hij bij elke tafelsetting.

Naast elegant is deze slakom ook erg praktisch. Dankzij het royale formaat heb je genoeg ruimte om maaltijden te serveren aan familie en vrienden. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig, wat het leven gemakkelijker maakt.

Of je nu een verfijnd etentje geeft of een informele barbecue in de open lucht, de Bitz Kusintha slakom is een onmisbare aanvulling op je serviescollectie. Hij kan ook worden gebruikt als decoratief element om fruit of groenten in te bewaren in je keuken.

Verwen jezelf vandaag nog met de Bitz Kusintha slakom en geniet van een kwaliteitsproduct dat een vleugje elegantie toevoegt aan je maaltijden. Het tijdloze ontwerp en de functionaliteit maken het een ideale keuze voor elke gelegenheid. Mis deze kans niet om je serviescollectie aan te vullen met een topproduct van Bitz.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 14936
Kleur amberkleurig
Kleur Bruin
Maat 24 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1