Glazen karaf Bitz Kusintha [Grootte 1.2 L]

Glazen karaf Bitz Kusintha [Grootte 1.2 L]
€ 35,24
Verfris je huis met de Bitz Kusintha glazen karaf: elegantie en praktisch voor je favoriete drankjes. Door Bitz, voor Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Glazen karaf Bitz Kusintha

Bewonder de prachtige allure van deze elegante kan van geribbeld getint glas wanneer je water of vruchtensap in een glas giet. De kan is verkrijgbaar in groen, amber, rose, blauw en in glas transparent, en als je een product uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in nood in de meest achtergestelde regio's van de wereld.

De kan heeft een inhoud van 1,2 liter, is 25,5 cm hoog en heeft een diameter van 9,6 cm. Vaatwasmachinebestendig. Kusintha is een doorlopend hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's op aarde, waarbij lokaal waterputten worden geslagen om toegang tot drinkwater te bieden, gewassen worden veiliggesteld en kinderen de kans krijgen om naar de kleuterschool en school te gaan. De Kusintha collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha project. Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool op te zetten in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan 200.000 DKK per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 14939
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 1.2 L - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1