Rode wijn beluchter Vinturi Classic

Rode wijn beluchter Vinturi Classic

€ 40,23

€ 28,10

-30%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rode wijn beluchter Vinturi Classic

De VINTURI C lassic - 2006 rode wijn beluchter wordt geleverd inclusief filter en houder.

Wijn moet ademen. Wijn die heeft geademd is beter. Door te ademen onthult wijn zijn aroma's. Traditioneel wordt wijn belucht in een karaf, maar dit is tijdrovend en onpraktisch. De VINTURI wijnbeluchter versnelt dit proces met gemak. Alle smaak, zonder wachten. Schenk de wijn gewoon door VINTURI. Het VINTURI systeem zorgt voor de juiste hoeveelheid lucht in de juiste tijd, waardoor je wijn direct kan ademen.


De wijn onthult al zijn aroma's door oxygenatie: Met dit nieuwe systeem hoef je niet langer 50 tot 60 minuten te wachten tot de wijn het beste van zijn aroma's afgeeft. De Vinturi beluchter geeft de wijn zuurstof op hetzelfde moment dat hij in het glas wordt geschonken. Makkelijker kan het niet. Het wordt beschouwd als een van de meest revolutionaire accessoires van de afgelopen jaren. Het ontwerp en de unieke presentatie in combinatie met de onmiskenbare functionaliteit maken het een zeer origineel cadeau voor elke wijnliefhebber.


Bovendien is de Vinturi beluchter het perfecte accessoire wanneer je niet de hele fles hoeft te beluchten. Gebruik Vinturi alleen voor de hoeveelheid wijn die je wilt drinken. De Vinturi beluchter bevat ook een antidruppelhouder. Hij is gemakkelijk schoon te maken, neemt geen geurtjes op, gaat niet achteruit en is gemaakt van hoogwaardige materialen.


Bovendien is het het ideale relatiegeschenk: uniek, anders, exclusief, interessant en zeer functioneel.

Extra informatie

Merk Vinturi
Fabrikant SKU 2006
Kleur zwart
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene