Kom Bitz Wood (x4) [Grootte 12 cm]

Kom Bitz Wood (x4) [Grootte 12 cm]

€ 40,28

€ 27,34

-32%
Transformeer je huis met Bols Bitz Wood, de must-have accessoire van Bitz voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kom Bitz Wood (x4)

De Bitz Wood kom is het perfecte accessoire om een vleugje elegantie en gezelligheid toe te voegen aan je huis of tuin. Met zijn natuurlijke houten ontwerp brengt hij een warme, rustieke sfeer aan je maaltijden met familie en vrienden.

Vervaardigd door Bitz, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en aandacht voor detail, ziet deze kom er niet alleen goed uit, maar is hij ook uiterst duurzaam. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een lange levensduur van je Bitz Wood kom te garanderen.

Met een set van 4 kommen kun je gemakkelijk je gasten bedienen of ze gebruiken voor alledaagse maaltijden. Dankzij de royale afmetingen kunnen deze kommen veel verschillende soorten voedsel bevatten en zijn ze perfect voor het serveren van soepen, salades, pasta of zelfs desserts.

Of je de schaal nu binnen of buiten gebruikt, de Bitz Wood schaal past in elke omgeving. Het gladde, gemakkelijk schoon te maken oppervlak maakt het een praktisch en hygiënisch product. Bovendien is hij door zijn ergonomische vorm makkelijk vast te houden en comfortabel in gebruik.

Voeg een vleugje authenticiteit toe aan je inrichting met deze elegante en functionele houten kommen. Perfect voor een picknick in de tuin, een barbecue met vrienden of een familiediner, ze zullen je gasten verrukken en een vleugje charme toevoegen aan je tafel.

Mis de kans niet om deze topkwaliteit kommen van Bitz Wood te kopen voor je huis of tuin. Verwen uzelf of geef ze cadeau aan uw dierbaren voor een vleugje originaliteit en verfijning in hun dagelijks leven. Bestel nu en geniet van de elegantie en functionaliteit van de Bitz Wood schaal in uw dagelijks leven.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 28091
Kleur hout/bos
Kleur Beige
Maat 12 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 4