Juwelenhouder Umbra Orchid [Grootte 22x15x36 cm]

Juwelenhouder Umbra Orchid [Grootte 22x15x36 cm]
€ 30,25
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Juwelenhouder Umbra Orchid

Juwelenhouder Umbra Orchidee

Geïnspireerd door de prachtige orchideeënbloem, trekt deze unieke juwelenhouder de aandacht terwijl hij uw juwelen organiseert en alles op één plaats houdt. Orchid bergt al uw favoriete juwelen op en toont ze dankzij twaalf haken en een bladvormige schaal. Perfect om op een ladekastje, badmeubel of nachtkastje te plaatsen.

Functies

  • Decoratieve juwelenboom: De Orchid is een metalen juwelenhouder met 12 haken voor het ophangen van kettingen en armbanden. De bladvormige schaal is ideaal voor kleinere stukken zoals ringen en oorbellen.
  • Op de natuur geïnspireerde vorm: Deze speelse sieradenhouder lijkt op een orchidee, met decoratieve stengels en knoppen die dienen als point haken voor sieraden, en een bladvormige basis die dient als schotel voor kleine items.
  • Ideaal decor: Op badmeubels, werkbladen en autres plaatsen waar u een functioneel decor nodig hebt, is de orchidee een prachtige aanvulling, die hoogte en dimensie toevoegt, evenals een vleugje natuur.
  • Voor kleine ruimtes: Deze juwelenboom maakt goed gebruik van de ruimte vertical om juwelen op te bergen, vooral kettingen, die soms moeilijk op te bergen zijn omdat ze lang zijn; hij meet 23 x 14 x 38 cm (9 x 5½ x 15 inch).
  • Origineel design en gegarandeerde tevredenheid: Ons team van internationale ontwerpers brengt gedachte, creativiteit en origineel design naar alledaagse voorwerpen. Umbra producten zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en we ondersteunen ze met een 30 dagen geld-terug garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Laat u niet misleiden door gekopieerde producten. Kies Umbra en krijg het origineel

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 299340-296
Kleur donker staal
Kleur Grijs
Maat 22x15x36 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene