Juwelenhouder Umbra Prisma [Grootte 14x14x36 cm]

Juwelenhouder Umbra Prisma [Grootte 14x14x36 cm]
€ 34,28
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Juwelenhouder Umbra Prisma

Juwelenhouder Prisma d'Umbra

Ontworpen naar het voorbeeld van onze populaire fotolijsten Prisma, is de Prisma juwelenhouder een stijlvolle manier om uw favoriete sieraden op te bergen en uit te stallen. Bij de Prisma sieradenhouder is de draad met een moderne matte messing afwerking gevormd tot een smalle piramide en heeft spaken aan de bovenkant, bedoeld om sieraden aan op te hangen. Dit stuk maakt uitstekend gebruik van de ruimte vertical om accessoires op te bergen, maar kan ook een dynamische laag van hoogte toevoegen aan een verzameling decoratieve voorwerpen op uw ijdelheid, aanrecht of dressoirblad. Het meet 5 ¼ x 5 x 14 ¼ inch (13 x 12,5 x 36 cm). De linnen basis van Prisma biedt opbergruimte voor kleine voorwerpen zoals oorbellen en ringen, en fungeert als dienblad. De linnen stof is zacht voor sieraden en voorkomt dat ze verschuiven wanneer ze op de sokkel worden geplaatst.

Functies

  • Grote capaciteit: in deze juwelenhouder passen kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. De extra opbergruimte aan de onderkant dient ook als dienblad en dankzij het delicate ontwerp kan de Prisma juwelenhouder als decoratie worden gebruikt.
  • Moderne sieradenhouder: Prisma is een piramidevormige draad met spaken aan de bovenkant, perfect voor het ophangen van lange kettingen en armbanden.
  • Onderdeel van de Prisma collectie: Prisma 's geometrische vorm en messing vergulde draad laten uw sieraden vanuit elke hoek zien. Prisma is ook verkrijgbaar in een bijpassende sieradenhouder.
  • Prachtige decoratie: Prisma is een functionele en esthetische aanvulling op badmeubels, toonbanken, nachtkastjes en meer.
  • Origineel design en tevredenheid gegarandeerd: Ons internationale designteam brengt denkwerk, creativiteit en origineel design naar alledaagse voorwerpen. Umbra producten zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en we ondersteunen ze met een 30 dagen geld-terug garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Laat u niet misleiden door gekopieerde producten. Kies Umbra en krijg het origineel

Extra informatie

Merk Umbra
Fabrikant SKU 299485-221
Kleur mat messing
Kleur Gouden
Maat 14x14x36 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene