Koffieglas Bitz Kusintha (x4) [Grootte 38 kl]

Koffieglas Bitz Kusintha (x4) [Grootte 38 kl]

€ 35,24

€ 23,01

-35%
Geniet in stijl van je favoriete warme en koude dranken met de stapelbare koffieglazen van Bitz Kusintha. Perfect voor in huis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Koffieglas Bitz Kusintha (x4)

4 stapelbare koffieglazen, 38 cl, in gekleurd glas voor warme en koude dranken. Geniet van een latte, thee, chai latte, warme chocolademelk en nog veel meer in mooie, stevige glazen die het dagelijks leven opfleuren. Vaatwasmachinebestendig. Als je producten uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in precaire situaties in de meest achtergestelde gebieden ter wereld.

Kusintha is een permanent hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's ter wereld, waar lokaal waterputten worden geslagen om toegang te geven tot schoon water, gewassen worden veiliggesteld en ervoor wordt gezorgd dat kinderen de mogelijkheid hebben om naar de kleuterschool en school te gaan.
De Kusintha-collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha-project.
Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft met name geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool op te zetten in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan DKK 200.000 per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha-producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 30676
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 38 kl - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 4