Ronde serveerschaal Bitz Kusintha [Grootte 30 cm (12 inch)]

Ronde serveerschaal Bitz Kusintha [Grootte 30 cm (12 inch)]

€ 19,11

€ 13,99

-27%
Geniet van een presentatie die de grootste chef-koks waardig is met de ronde serveerplank Bitz Kusintha, perfect om je maaltijden thuis te verrijken.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ronde serveerschaal Bitz Kusintha

De ronde schaal van gekleurd glas met een diameter van 30 cm maakt eten nog smakelijker. Perfect om alles in te serveren, van fruit tot tapas. Vaatwasmachinebestendig. Als je producten uit de Kusintha collectie koopt, steun je ook kinderen in precaire situaties in de meest achtergestelde regio's van de wereld.

Kusintha is een doorlopend hulpproject dat in 2018 werd gelanceerd door Christian Bitz en zijn partner Lisette Rützou. Kusintha richt zich op de meest achtergestelde regio's van de planeet, waarbij lokale waterputten worden gebouwd om toegang te bieden tot schoon drinkwater, oogsten worden veiliggesteld en ervoor wordt gezorgd dat kinderen de kans krijgen om naar de kleuterschool en school te gaan.
De Kusintha collectie bestaat uit prachtige glazen producten en bij elke verkoop wordt een deel van de prijs gedoneerd aan het Kusintha project.
Van 2018 tot 2021 hebben we meer dan 700.000 DKK ingezameld voor vitale projecten. Kusintha heeft onder andere geholpen om 9 waterputten te bouwen, gewassen veilig te stellen en een kleuterschool te creëren in Malawi. Het langetermijndoel van het project is om meer dan DKK 200.000 per jaar te doneren uit de verkoop van Kusintha producten.

Extra informatie

Merk Bitz
Fabrikant SKU 30679
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 30 cm (12 inch) - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1