Kapstok Villa Collection Ebern [Grootte 70x11x7 cm]

Kapstok Villa Collection Ebern [Grootte 70x11x7 cm]
€ 80,62
Maak optimaal gebruik van de ruimte in je entree met de Villa Collection Ebern kapstokhaak van FSC eiken, een praktische en moderne manier om je jassen en sjaals op te bergen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Kapstok Villa Collection Ebern

Praktische, moderne kapstokhaak voor je jassen en sjaals in de gang. Maximale belasting 10 kg. Het product is gemaakt van FSC-gecertificeerd® eikenhout (FSC-C166612). Montagehandleiding en schroeven inbegrepen.
De meubels zijn gebleekt, d.w.z. behandeld met zeep die een wit pigment bevat. Schoonmaken Veeg het hout af met een droge of goed uitgewrongen doek. Gebruik voor een grondiger reiniging een geschikte houtreiniger of een zeepoplossing van 1 liter warm gedemineraliseerd water en 1/4 dl zeepvlokken. Verwijder overtollig zeep onmiddellijk met een droge doek om te voorkomen dat het hout te lang vochtig blijft. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich voortdurend ontwikkelt, dus na verloop van tijd kunnen de vezels omhoog komen en kan het oppervlak er wat ruw uitzien. Werk af door het oppervlak licht op te schuren met fijn schuurpapier korrel 220 in de richting van de houtnerf. Je kunt schuurpapier ook gebruiken om vlekken te verwijderen die moeilijk te verwijderen zijn met gewoon schoonmaken. Onderhoud de meubels met een geschikte houtzeep, bij voorkeur een zeep met een wit pigment als je de lichte kleur wilt behouden. Houd er rekening mee dat het hout van kleur kan veranderen als de zeep wordt aangebracht. Houtzeep beschermt en voedt het hout. Reinigen, schuren en autres behandelingen moeten altijd in de richting van de houtnerf worden uitgevoerd.

Extra informatie

Merk Villa Collection
Fabrikant SKU 341744
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 70x11x7 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1