Wollen tapijten House Nordic Mango [Grootte 200x300 cm]

Wollen tapijten House Nordic Mango [Grootte 200x300 cm]

€ 270,23

€ 220,28

-18%
Ontdek het wollen vloerkleed House Nordic Mango, een must-have van Maison & Jardin om warmte en elegantie in huis te brengen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Wollen tapijten House Nordic Mango

Dit prachtige wollen vloerkleed House Nordic Mango brengt een vleugje warmte en elegantie in je huis. Dit tapijt is gemaakt door het beroemde merk House Nordic, dat gespecialiseerd is in kwaliteitsproducten voor huis en tuin, en is de perfecte keuze als aanvulling op je inrichting.

Dit tapijt is gemaakt van wol van hoge kwaliteit, is zacht en pluche en biedt ongeëvenaard comfort bij elke stap. De warme, levendige kleur mango voegt een vleugje kleur toe aan je kamer, terwijl het toch elegant en tijdloos blijft.

Of je het nu gebruikt in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je eetkamer, dit vloerkleed voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Dankzij de royale afmetingen kun je het gebruiken als middelpunt van je inrichting of gewoon om een ruimte in een kamer te definiëren.

Het wollen tapijt House Nordic Mango is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Zijn natuurlijke weerstand tegen vuil en vlekken maakt het ideaal voor dagelijks gebruik in een drukke woning. Bovendien garandeert de superieure kwaliteit duurzaamheid op lange termijn, zodat je jarenlang van dit tapijt kunt genieten.

Voeg een vleugje comfort en stijl toe aan je huis met dit prachtige wollen tapijt House Nordic Mango. Dit tapijt is perfect voor alle seizoenen en geeft je het hele jaar door warmte en zachtheid. Zoek niet verder, dit tapijt is de perfecte keuze voor je huis en tuin.

Extra informatie

Merk House Nordic
Fabrikant SKU 3981503
Kleur ivoor
Kleur Grijs
Maat 200x300 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Jute tapijt