Set van 6 vorken Nontron

Set van 6 vorken Nontron

€ 141,17

€ 99,46

-30%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Set van 6 vorken Nontron

Ontdek deze set van 6 elegante tafelvorken uit de Nontronnaise 87601 collectie, perfect voor alledaags tafelen of speciale gelegenheden. Met hun traditionele design en glanzende afwerking geven deze vorken je tafel een origineel tintje.

Uniek ontwerp en duurzaamheid
Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zijn deze vorken niet alleen duurzaam, maar ook corrosiebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het uitgebalanceerde gewicht zorgt voor een comfortabele grip, terwijl de fijne, gelijkmatige tanden het makkelijk maken om voedsel op te pakken.

Het handvat is gemaakt van buxus. Buxus is een harde, dichte houtsoort die duurzaam en slijtvast is, waardoor het het materiaal bij uitstek is voor keukengerei. Bovendien wordt deze natuurlijke essence ook gewaardeerd om zijn zachte textuur en aangename gevoel.

6 elegante vorken voor je feestelijke gelegenheden
Dat is nog niet alles, buxus is gepyrograveerd. Dit is een ambachtelijke methode waarbij decoratieve patronen in het oppervlak van het hout worden gegraveerd met een gereedschap dat tot een hoge temperatuur wordt verhit. Deze afwerking geeft het handvat een unieke, rustieke look.

Of je nu een informele maaltijd bereidt of een meer formele soiree organiseert, deze tafelvorken zijn de perfecte accessoires om je servies aan te vullen. Met hun tijdloze elegantie en uitzonderlijke kwaliteit zijn ze een ideaal geschenk voor vrienden en familie.

Extra informatie

Merk Nontron
Fabrikant SKU 87601
Kleur grijs/geel
Kleur Grijs
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene