Het ideale servies voor een perfect ontbijt: Kommen, Mokken, Koffie- en Theekopjes

Het ontbijt wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is dus essentieel om er in de best mogelijke omstandigheden van te genieten. Daarom hebben we een selectie gemaakt van essentieel servies en accessoires om stijlvol en comfortabel van je koffie, thee of warme chocolademelk te genieten.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kommen, de onmisbare bondgenoot bij het ontbijt

De kom is ongetwijfeld het centrale element van onze ontbijttafel. Of hij nu van porselein, aardewerk of keramiek is, de kom is ideaal om ontbijtgranen, fruit of yoghurt in te doen. Maar hij is er niet alleen voor eten: je kunt er ook onze favoriete warme drank in bewaren, of het nu koffie, thee of warme chocolademelk is.

Om aan al je behoeften te voldoen, hebben we een assortiment kommen geselecteerd in verschillende designs, van de meest klassieke tot de meest originele. Sommige modellen kunnen zelfs gepersonaliseerd worden, voor een nog unieker tintje.

Gedessineerde en gekleurde kommen

Laat je verleiden door onze kleurrijke kommen met originele motieven om je ontbijt op te fleuren. De verschillende beschikbare thema's geven je tafel een speelse, vitaminerijke toets. En waarom zou je niet kiezen voor een schaal met je initialen of een leuke boodschap? De keuze is groot en er is voor ieder wat wils.

Mokken, de trend van het moment

De mok is de ster van de moderne ontbijttafel geworden. Het is meer dan alleen een beker, het is nu een echt modeaccessoire dat trots in onze keukens en op ons bureau staat. De mok is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren en is ideaal om te genieten van een welverdiende koffie, thee of warme chocolademelk.

Geïsoleerde mokken

Voor degenen die 's ochtends altijd haast hebben, bieden we een assortiment isothermische mokken. Ze zijn praktisch en aantrekkelijk, houden je drankje enkele uren warm en zorgen ervoor dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Een onmisbare bondgenoot voor lange dagen op kantoor of autoritten.

Elegante koffie- en theekopjes

Voor koffie- en theeliefhebbers hebben we een collectie kopjes met elegante, verfijnde vormen geselecteerd. Of je nu de voorkeur geeft aan espresso, lange koffie, zwarte thee of groene thee, je vindt zeker de perfecte mok om van je favoriete drankje te genieten.

Themompen

Naast de klassieke ontwerpen bieden we ook themamokken om een vleugje originaliteit aan je ontspanningsmoment toe te voegen. Of je nu een fan bent van film, muziek of reizen, er is vast een thee- of koffiemok die bij jouw passies past.

Accessoires voor optimaal genieten

Denk bij je ontbijtservies ook aan de essentiële accessoires voor een geslaagde proefervaring. Deze omvatten

  • De koffielepel, om je warme drank gemakkelijk te mengen en te proeven.
  • De bekerhouder, om je kopje veilig op tafel of bureau te zetten
  • Het dienblad, ideaal om je kopjes, mokken of kommen te vervoeren zonder risico op morsen
  • Thee-eiers, om stijlvol en eenvoudig losse thee te zetten

Met deze selectie servies en accessoires ben je helemaal klaar om te genieten van een ontbijt dat deze nom waardig is. Of het nu de premier maaltijd van de dag is of een welverdiende pauze gedurende de dag, het is belangrijk om het juiste servies te kiezen dat past bij jouw wensen en levensstijl. Aarzel dus niet om onze catalogus te verkennen om de juiste kommen, mokken, koffie- en theekopjes voor jou te vinden.