Fruit of the demon kauwgom-geldkistje Plastoy

Fruit of the demon kauwgom-geldkistje Plastoy

€ 15,11

€ 12,43

-18%
Spaar in stijl met de Fruit Du Demon Gum-Gum Spaarpot Plastoy, een leuk en praktisch accessoire voor je huis & tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Fruit of the demon kauwgom-geldkistje Plastoy

- materiaal: "Plastic

De Fruit Du Demon Gum-Gum Spaarpot Plastoy is een uniek product dat fans van de animatieserie One Piece en verzamelaars van plastic figuurtjes zal plezieren. Deze spaarpot is gemaakt door het beroemde merk Plastoy en voegt een vleugje plezier en fantasie toe aan je huis of tuin.

Het ontwerp van deze spaarpot is geïnspireerd op het beroemde personage Monkey D. Luffy, de held van One Piece. Zijn beroemde Gum-Gum aanval wordt benadrukt in een dynamische en boeiende beweging, die doet denken aan de actie en het avontuur uit de serie. De details van dit plastic beeldje zijn indrukwekkend, met een zorgvuldige afwerking die trouw is aan het originele personage.

Dit spaarvarken is gemaakt van hoogwaardig plastic en is niet alleen duurzaam, maar ook licht en gemakkelijk te onderhouden. Het is een leuke en originele toevoeging aan je interieur, of zelfs aan je tuin als je het buiten wilt uitstallen. Hij kan ook gebruikt worden om geld te sparen, waardoor het een perfect cadeau is voor zowel kinderen als volwassenen.

Dankzij het grote formaat kan deze spaarpot veel munten en biljetten bevatten, waardoor het een leuke en praktische manier is om je geld te beheren. Hij heeft ook een gleuf aan de achterkant om munten in te doen en een stop aan de onderkant om hem gemakkelijk terug te vinden.

Of je nu een fan bent van de serie One Piece, op zoek bent naar een originele decoratie voor je huis of gewoon een leuke manier om geld te sparen, de Fruit Du Demon Gum-Gum Piggy Bank Plastoy is het ideale product. Mis de kans niet om dit unieke verzamelobject te bezitten en geniet van het kleurrijke, leuke ontwerp. Bestel hem nu en voeg een vleugje fantasie toe aan je dagelijks leven!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080191
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene