Geldkist Plastoy Sakura

Geldkist Plastoy Sakura

€ 25,20

€ 20,19

-20%
Spaar geld in stijl met de Plastoy Sakura spaarpot! Een must-have voor in huis en in de tuin, van Plastoy.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Geldkist Plastoy Sakura

De Plastoy Sakura spaarpot is het ideale accessoire voor alle fans van het merk Plastoy, maar ook voor fans van huis- en tuindecoratie. Deze spaarpot is zowel praktisch als esthetisch en voegt een prachtig vleugje kleur en design toe aan elke kamer.

Het ontwerp van de Plastoy Sakura spaarpot is geïnspireerd op de schoonheid en delicatesse van de Japanse kersenbloesem, ook bekend als nom of sakura. De zorgvuldige details en heldere kleuren van deze spaarpot maken het een echt collector's item voor alle fans van de Japanse cultuur.

De spaarpot is gemaakt door Plastoy, een merk dat bekend staat om zijn expertise in het maken van hoogwaardige beeldjes en decoratieve voorwerpen. De spaarpot Plastoy Sakura is gemaakt van duurzaam, slijtvast plastic. Hij heeft ook een rubberen stop voor gemakkelijke toegang tot je spaargeld zonder dat je de spaarpot hoeft te breken.

Of je hem nu gebruikt om je munten in te verzamelen of gewoon als decoratief element, de Plastoy Sakura spaarpot voegt een vleugje charme en plezier toe aan je huis. Het kan ook het perfecte cadeau zijn voor je dierbaren, of ze nu fans zijn van Plastoy of gewoon liefhebbers van de Japanse cultuur.

Mis de kans niet om deze prachtige Plastoy Sakura spaarpot aan je verzameling of inrichting toe te voegen. Het unieke ontwerp en de kwaliteit maken hem zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk en zullen zeker alle liefhebbers van Home & Garden aanspreken. Bestel nu en voeg een vleugje schoonheid en functionaliteit toe aan je huis!

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080213
Kleur roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene