Geldkist Plastoy Bubble Panta Tea

Geldkist Plastoy Bubble Panta Tea

€ 25,20

€ 21,24

-16%
Spaar geld in stijl met de Plastoy Bubble Panta Tea spaarpot - een leuke en praktische toevoeging aan je huis & tuin!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Geldkist Plastoy Bubble Panta Tea

De Plastoy Bubble Panta Tea spaarpot is een must-have voor alle fans van het merk Plastoy en liefhebbers van huis en tuin. Deze originele en speelse spaarpot is ontworpen om eruit te zien als een bubble tea box, met een leuk en kleurrijk ontwerp dat een vleugje eigenzinnigheid zal toevoegen aan elke kamer.

Deze spaarpot is gemaakt door het beroemde Franse merk Plastoy en is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor duurzaamheid en stevigheid gegarandeerd zijn. Het unieke ontwerp en de aandacht voor detail maken het een perfect verzamelobject voor fans van het merk.

De Plastoy Bubble Panta Tea spaarpot is ook een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om te sparen. Dankzij de gemakkelijk te openen achterkant kunnen ze hun munten en biljetten er gemakkelijk in doen en hun voortgang bijhouden terwijl ze zien hoe ze zich ophopen in de spaarpot. Deze spaarpot is een ideaal cadeau voor verjaardagen of vakanties en moedigt kinderen op een leuke manier aan om met geld om te gaan.

Of je nu een verzamelaar bent van het merk Plastoy of gewoon op zoek bent naar een origineel decoratief object voor in huis, de Plastoy Bubble Panta Tea spaarpot is een perfecte keuze. Het unieke ontwerp maakt het een echt gespreksonderwerp en voegt een vleugje fantasie toe aan elke kamer.

Dus wacht niet langer, voeg deze leuke en kleurrijke spaarpot toe aan je verzameling of geef hem cadeau aan een geliefde en laat hem een vleugje eigenzinnigheid brengen in je huis en tuin. Met de Plastoy Bubble Panta Tea spaarpot wordt sparen leuk en wordt decoreren uniek.

Extra informatie

Merk Plastoy
Fabrikant SKU 080243
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene