Posters en Trendy Posters: Geef leven aan je muren voor een unieke decoratie

In onze zoektocht naar een interieur dat weerspiegelt wie we zijn, zijn trendy posters essentiële decoratieve accessoires geworden. Ze voegen dat persoonlijke, stijlvolle tintje toe dat het verschil maakt. Hier vind je een selectie posters voor alle smaken en stijlen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een breed scala aan motieven en kleuren om je inrichting te verfraaien

We hebben het beste werk van kunstenaars van over de hele wereld samengebracht om je een breed assortiment posters te bieden. Of je nu houdt van rustgevende landschappen of van posters met inspirerende boodschappen, er is voor elk wat wils. Wil je wat karakter toevoegen aan je inrichting? Kies dan voor een typografische poster of een moderne grafische illustratie. We hebben ook kunstwerken geselecteerd voor liefhebbers van schilderen en fotografie, evenals kinderposters om een charmante en stimulerende wereld te creëren in de slaapkamer van je kleintjes.

Heldere kleuren en gedurfde patronen

Als je je huis wilt opfleuren met een vleugje kleur en originele ontwerpen, dan zijn onze trendy posters precies wat je zoekt. Durf te mixen en matchen en creëer een unieke sfeer in je woonkamer, keuken of kantoor met felgekleurde posters en opvallende ontwerpen.

Bloemmotieven en rustgevende landschappen

Voor wie thuis een oase van rust en sereniteit wil creëren, zijn onze posters en posters met bloemmotieven en rustgevende landschappen ideaal. Laat je meevoeren door de schoonheid van deze werken en creëer een ontspannende en harmonieuze sfeer in je huis.

Personaliseer je inrichting met themaposters

We hebben er ook aan gedacht om themaposters aan te bieden, zodat iedereen zijn persoonlijkheid en passies kan uitdrukken via zijn inrichting. Filmliefhebbers, sportfans, dierenliefhebbers of muziekfans, er is voor elk wat wils!

Cultfilms en -series

Ontdek onze selectie posters gewijd aan de cultfilms en tv-series die de geschiedenis van cinema en tv hebben getekendvision. Hang je favoriete helden trots aan de muur en maak van je huis een ware tempel van de zevende kunst.

Sport en avontuur

Voor fans van spanning en avontuur hebben we ook een reeks sportposters. Of je nu fan bent van voetbal, surfen of klimmen, onze werken zullen je huis een dynamische en inspirerende toets geven.

Formaten die passen bij jou en je ruimte

Omdat we ons ervan bewust zijn dat elk interieur uniek is, bieden we een breed scala aan formaten voor onze trendy posters. Van het kleine A5-formaat, ideaal voor het decoreren van een kantoorhoek of een plank, tot de grote poster van 70x100 cm die er geweldig uitziet op een lege muur, je vindt ongetwijfeld het formaat dat het beste bij jouw inrichting past.

Standaardformaten

Onze posters zijn verkrijgbaar in de volgende standaardformaten:

 • A5 (14,8 x 21 cm)
 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A3 (29,7 x 42 cm)
 • A2 (42 x 59,4 cm)

Speciale formaten

Om zo goed mogelijk aan uw wensen en uw ruimte te voldoen, zijn sommige van onze posters ook verkrijgbaar in speciale formaten zoals :

 • 40 x 50 cm
 • 50 x 70 cm
 • 60 x 80 cm
 • 70 x 100 cm

Ontdek dus snel onze selectie trendy posters om je inrichting te verfraaien en een interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt!