Strijkijzers en stoomsystemen online kopen: Vind de beste prijzen

Als je een nieuw strijkijzer of stoomstrijkijzer wilt kopen, zoek dan niet verder. Onze e-commercesite biedt je een ruime keuze aan producten waarmee je snel en efficiënt je was kunt doen. Bekijk onze beste aanbiedingen voor online winkelen tegen de beste prijs.

Meer filters

Waarom kiezen voor een strijkijzer of een stoomgenerator?

Strijkijzers en stoomstrijkijzers zijn twee krachtige oplossingen om kreuken te verwijderen en je kleding er fris en fris uit te laten zien. Conventionele strijkijzers zijn ideaal voor kleine ruimtes en beperkte budgetten, terwijl de krachtigere stoomgeneratoren beter geschikt zijn voor grote gezinnen en mensen met veel kleding om te strijken.

Strijkijzer: eenvoud en veelzijdigheid

Een strijkijzer is een must-have voor het onderhoud van linnengoed. De warmte en stoom die het produceert, ontdoen alle soorten stof van hun kreukels. Makkelijk in gebruik, je hoeft alleen maar het waterreservoir te vullen, de juiste temperatuur in te stellen en het strijkijzer over de kleren te laten lopen die op een strijkplank zijn uitgespreid. Bovendien hebben sommige modellen extra functies zoals het gladstrijken van vertical, wat handig is voor gordijnen of kleding op hangers.

Stoomstrijkijzers: kracht en snelheid

Een stoomstrijkijzer is een krachtigere oplossing om hardnekkige kreuken te verwijderen. Het heeft een apart waterreservoir en een pomp die stoom onder druk in het strijkijzer stuurt. Deze stoom onder hoge druk dringt sneller door in de textielvezels, waardoor het strijken efficiënter en rapide wordt. Bovendien zorgt de stoomgenerator voor een constante stroom stoom, ideaal voor lange of frequente strijksessies.

Onze online selectie strijkijzers en stoomstrijkijzers

Om je te helpen bij je keuze, hebben we kwaliteitsproducten geselecteerd tegen de beste prijzen. Ons assortiment bevat modellen van verschillende merken en met verschillende functies om aan alle behoeften en budgetten te voldoen.

 1. Klassiek strijkijzer: ideaal voor kleine ruimtes en krappe budgetten, maar presteert nog steeds goed als het gaat om het verwijderen van kreuken uit je kleding.
 2. Strijkijzer zonder snoer: praktisch voor wie geen last wil hebben van een elektrisch snoer, dit type strijkijzer biedt veel bewegingsvrijheid tijdens het strijken.
 3. Strijkijzer met strijkfunctie vertical: deze functie strijkt textiel direct op de drager glad, zoals gordijnen of kleding op hangers.
 4. Stoomstrijkijzer: voor grote hoeveelheden wasgoed of hardnekkige kreuken is een stoomstrijkijzer een hoogwaardige oplossing rapide.

Welk model je ook kiest, wij garanderen je scherpe aanbiedingen en veilig online winkelen. Profiteer bovendien van onze regelmatige promoties om nog meer te besparen!

Tips om het juiste strijkijzer of de juiste stoomgenerator te kiezen

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, zijn hier enkele belangrijke criteria om in overweging te nemen bij het maken van je vergelijking:

 • Vermogen: hoe hoger het wattage, hoe sneller het strijkijzer opwarmt en efficiënt stoom produceert. Een minimum van 1800W wordt aanbevolen voor een strijkijzer, terwijl een stoomgenerator minstens 2200W moet hebben.
 • Stoomopbrengst: uitgedrukt in g/min, geeft dit de hoeveelheid stoom aan die het apparaat produceert. Een stoomopbrengst van 30g/min is voldoende voor een strijkijzer, terwijl een stoomgenerator een minimum van 90g/min moet hebben.
 • Antikalksysteem: dit is essentieel om de levensduur van je apparaat te verlengen en een optimale stoomproductie te garanderen. De meest gebruikte systemen zijn antikalkpatronen of zelfreinigende systemen.
 • Autonomie: voor stoomgeneratoren hangt de autonomie af van de capaciteit van de watertank. Kies een model met een capaciteit van minstens 1 liter om te vermijden dat je het te vaak moet bijvullen.

Aarzel niet om de productfiches en klantenbeoordelingen op onze site te raadplegen om de verschillende functies te vergelijken en het model te vinden dat het beste bij je past.

Maak het leven gemakkelijker met onze strijkaccessoires

Om uw strijkgoed aan te vullen, kunt u ons assortimentelektrische apparaten en accessoires ontdekken die speciaal ontworpen zijn om deze huishoudelijke taak te vergemakkelijken:

 • Strijkplanken: kies een model dat geschikt is voor uw strijkijzer of stoomstrijkijzer, stabiel en in hoogte verstelbaar voor meer comfort.
 • Strijkplankovertrekken: beschermen je strijkplank en zorgen voor een betere warmte- en stoomverdeling om efficiënter te strijken.
 • Ontkalkers voor strijkijzers en stoomstrijkijzers: ze verwijderen kalkaanslag in je toestel en verlengen zo de levensduur.
 • Gladstrijkaccessoires vertical: ze maken het strijken gemakkelijker voor volumineuze stoffen of stoffen die moeilijk plat op een strijkplank te leggen zijn.

Door een kwaliteitsstrijkijzer of stoomstrijkijzer te combineren met de juiste accessoires, kun je je kleding efficiënt en moeiteloos verzorgen. Maak nu je keuze uit ons assortiment en profiteer van de beste prijzen voor een geslaagde online aankoop!