Parasols, priëlen en schaduwzeilen : Koop online aan de beste prijs

Deze zomer zijn velen van ons op zoek naar manieren om van het buitenleven te genieten en zich toch tegen de zon te beschermen. Paraplu's, prieeltjes en schaduwzeilen zijn onmisbaar om een aangename schaduwplek in je tuin of op je terras te creëren. Aarzel niet langer en ontdek onze selectie artikelen om online te kopen tegen de beste prijs.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Parasols: flexibele bescherming tegen de zon

Parasols zijn ongetwijfeld de meest verspreide en populaire manier om jezelf tegen de zon te beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen, voor elk budget en elke buitenruimte. De verschillende soorten parasols zijn onder andere:

 • De rechte parasol, praktisch en klassiek, perfect voor occasioneel gebruik en gemakkelijk te verplaatsen,
 • De rechte parasol, praktisch en klassiek, perfect voor occasioneel gebruik en gemakkelijk te verplaatsen, De offset parasol, die een groot schaduwoppervlak biedt en 360° kan draaien om het pad van de zon te volgen,
 • De muurparasol, bevestigd aan de muur en ideaal voor kleine ruimtes zoals balkons.

Parasols zijn ook verkrijgbaar met polyester, acryl of zelfs Fabric doeken, die beter bestand zijn tegen slecht weer en UV-stralen. Als je online koopt, controleer dan of er een beschermhoes wordt meegeleverd om de levensduur van je parasol te verlengen.

Prieeltjes: een schaduwplek die vriendelijk en aantrekkelijk is

Een prieel is een uitstekende keuze om een echt ontspannende ruimte in je tuin te creëren, met een groot schaduwrijk oppervlak en een plek om gezellig samen te zijn met familie of vrienden. Bovendien kan het gebruikt worden als steun voor sfeerverlichting of zelfs als standaard voor bepaalde buitenmeubelen.

Er zijn verschillende soorten priëlen op de markt:

 • Zelfdragende priëlen zijn gemakkelijk te installeren en te demonteren, en zijn ideaal voor tijdelijk gebruik,
 • Leunprieeltjes, bevestigd tegen een muur en perfect voor kleine ruimtes,
 • Pergola's, robuuster en duurzamer, ontworpen voor permanente installatie.

Afhankelijk van je budget en wensen kun je kiezen voor een aluminium, stalen of houten prieel. De daken kunnen worden gemaakt van canvas, polycarbonaat of zelfs smeedijzer voor een aantrekkelijkere look.

Schaduwzeilen: een originele designoplossing

Voor wie een vleugje originaliteit wil toevoegen aan zijn buitenruimte, is een schaduwzeil een uitstekend alternatief. Het bestaat uit een doek dat tussen verschillende bevestigingspunten wordt gespannen, waardoor een schaduwrijke, luchtige ruimte wordt gecreëerd.

Schaduwzeilen bieden tal van voordelen:

 • Een strak, modern ontwerp,
 • Eenvoudige installatie en rapide,
 • Een ruime keuze aan vormen, maten en kleuren voor elke stijl.

Als je je schaduwzeil online koopt, controleer dan of de stof anti-UV en waterafstotend is om optimale bescherming tegen zon en regen te garanderen.

Hoe kies je de juiste zonwering?

Om de juiste keuze te maken uit deze verschillende oplossingen, is het essentieel om rekening te houden met je specifieke behoeften en de configuratie van je buitenruimte. Hier zijn enkele tips om je te helpen:

 1. Bepaal de oppervlakte die beschermd moet worden tegen de zon en houd rekening met de mobiliteit van de schaduw gedurende de dag,
 2. Beoordeel je behoeften op het gebied van weer- en UV-bestendigheid, vooral als je in een bijzonder zonnige of winderige regio woont,
 3. Houd rekening met de esthetiek en stijl van je tuin of terras om de zonwering te kiezen die het beste bij je omgeving past.

Als je dit advies opvolgt, kun je de oplossing kiezen die het beste past bij jouw behoeften en met een gerust hart genieten van je buitenruimte.

Online kopen tegen de beste prijs: onze tips

Om de best mogelijke aankoop te doen, volgen hier enkele tips om parasols, prieeltjes en schaduwzeilen te vinden tegen de beste prijzen:

 • Vergelijk aanbiedingen op verschillende e-commercesites om te profiteren van de beste kortingen en promoties,
 • Raadpleeg klantbeoordelingen om de kwaliteit van het product en de service na verkoop te controleren,
 • Aarzel niet om te wachten op soldenperiodes of privéverkopen om te profiteren van lage prijzen.

Door de tijd te nemen om aanbiedingen zorgvuldig te vergelijken en alert te zijn op kansen, kunt u uw parasol, prieel of schaduwzeil online kopen tegen de beste prijs.