Kookgerei - Koekenpan, steelpan - online kopen

Keukengerei is onmisbaar om al onze favoriete gerechten tot een succes te maken. Potten, pannen en koekenpannen zijn slechts enkele van de benodigdheden. Om deze essentiële items te kopen zonder de bank te breken en met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten, is er niets beter dan online retailers.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Koop je potten en pannen online voor meer gemak

Online kopen biedt een aantal voordelen ten opzichte van winkelen in fysieke winkels. Je kunt bijvoorbeeld de tijd nemen om de verschillende modellen en merken te vergelijken zonder dat je ergens naartoe hoeft. Bovendien bieden e-commercesites over het algemeen lagere prijzen dankzij hun lagere bedrijfskosten.

Tot slot betekent thuislevering dat je je kookgerei niet van de winkel naar huis hoeft te vervoeren. Zo bespaar je tijd en energie, terwijl je toch een goede deal krijgt.

Een ruime keuze aan kookgerei voor al uw behoeften

In onze online winkel hebben we een ruim assortiment steelpannen en braadpannen geselecteerd voor alle kooktypes en gerechten:

 • Roestvrijstalen steelpannen: ideaal om te sudderen en te stoven.
 • Koekenpannen met antiaanbaklaag: perfect om vetvrij te koken en te voorkomen dat voedsel aan de bodem van de pan blijft kleven.
 • Gietijzeren koekenpannen: uitstekend om vlees te dichtschroeien en een mooi goudbruin korstje te geven.
 • Keramische pannen: bekend om hun vermogen om warmte gelijkmatig te verdelen en de smaak van voedsel te behouden.
 • Koekenpannen van steen: worden gewaardeerd om hun robuuste, krasbestendige coating en hun veelzijdigheid bij het koken.

Hoe kies je de juiste kookgerei voor jouw behoeften?

Bij het kiezen van een steelpan of koekenpan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal criteria:

 1. Je kookgewoonten: kies een type kookgerei dat geschikt is voor de gerechten die je regelmatig bereidt (vis, groenten, vlees, sauzen, enz.).
 2. Uw type kookplaat: controleer of de bodem van de steelpan of koekenpan compatible compatibel is met uw kookplaat (gas, inductie, glaskeramiek, enz.).
 3. Grootte en vorm: kies een steelpan of braadpan met de juiste grootte voor uw huis en uw behoeften (kleine, middelgrote of grote capaciteit).
 4. Materiaal: kies een materiaal op basis van zijn thermische eigenschappen en duurzaamheid (roestvrij staal, keramiek, gietijzer, enz.).

Tips om je potten en pannen te onderhouden

Om de levensduur van je kookgerei te verlengen en een optimale kwaliteit te garanderen wanneer je het gebruikt, is het essentieel om er goed voor te zorgen. Hier zijn enkele tips:

 • Handwas: hoewel sommige gebruiksvoorwerpen vaatwasmachinebestendig zijn, verdient handwas nog steeds de voorkeur om te voorkomen dat de antiaanbaklaag beschadigd raakt of dat de glans van oppervlakken verandert.
 • Gebruik siliconen of houten keukengerei: gebruik spatels, lepels en autres accessoires van niet-schurend materiaal om krassen op de coatings te voorkomen.
 • Niet oververhitten: respecteer de maximumtemperaturen die worden aanbevolen door de fabrikanten om de prestaties van de kookapparatuur te behouden en bederf van het voedsel te voorkomen.
 • Op de juiste manier opbergen: bewaar je potten en pannen zo dat ze niet tegen elkaar stoten of krassen, bijvoorbeeld door panverdelers te gebruiken of ze voorzichtig op elkaar te stapelen.

Onze beloften voor een aankoop waarop je kunt vertrouwen

Als je ervoor kiest om je kookgerei op onze site te kopen, geniet je van een aantal garanties:

 1. Een klantendienst die naar u luistert: ons team staat klaar om u te adviseren bij uw keuze van potten en pannen en om al uw vragen te beantwoorden na uw aankoop.
 2. Kwaliteitsproducten: we selecteren onze leveranciers zorgvuldig, zodat we je duurzame producten met hoge prestaties kunnen aanbieden.
 3. Aantrekkelijke prijzen: dankzij onze expertise en online verkoop kunnen we je lage prijzen aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.
 4. Veilige levering rapide: we werken met gerenommeerde vervoerders om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk en onder de best mogelijke omstandigheden wordt verzonden.

Dus ga je gang, vertrouw op onze online winkel om je kookgerei te kopen en maak al je favoriete recepten met gemak en plezier!