Glazen voorkant Opjet [Grootte 8 cm]

Glazen voorkant Opjet [Grootte 8 cm]
€ 7,06
Ontdek het glas met steel Opjet, het essentiële accessoire voor je favoriete sport: je huis en tuin in stijl versieren.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Glazen voorkant Opjet

Het Opjet glas met steel is een elegante en originele keuze voor je huis en tuin. Dit glas is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert schoonheid en functionaliteit voor een unieke drinkervaring.

Dit glas onderscheidt zich door het delicate, gedetailleerde gezichtsmotief, dat een artistiek tintje toevoegt aan je servies. Met zijn elegante vorm en strakke lijnen voegt het een vleugje verfijning toe aan je interieur.

Of je het nu gebruikt om aan een cocktail te nippen op je terras of om water in te schenken tijdens een chic diner, dit glas met steel is de perfecte metgezel. Het royale formaat maakt het een veelzijdige keuze voor alle dranken, terwijl de stevige basis zorgt voor optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit glas zowel duurzaam als stijlvol. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig voor moeiteloos onderhoud.

Of je nu een designliefhebber bent of gewoon een vleugje eigenzinnigheid wilt toevoegen aan je huis en tuin, het Opjet gezichtsglas is een perfecte keuze. Het is ook een uniek en gedenkwaardig cadeau voor vrienden en familie.

Neem geen genoegen met gewone glazen, kies voor het Opjet gezichtsglas met steel en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je levensstijl. Bestel nu en trakteer jezelf of je dierbaren op een glas met steel dat niet onopgemerkt zal blijven.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013202
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 8 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1