Glazen kop Opjet [Grootte 8 cm]

Glazen kop Opjet [Grootte 8 cm]

€ 5,04

€ 4,10

-19%
Voeg een vleugje originaliteit en elegantie toe aan je interieur met de gezichtsglasbokaal Opjet, een uniek product van Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Glazen kop Opjet

De Opjet gezichtstrommel is een uniek product dat een vleugje originaliteit en elegantie zal toevoegen aan je huis en tuin. Deze beker is gemaakt door het beroemde merk Opjet en is een perfecte mix van functionaliteit en design.

Gemaakt van glas van hoge kwaliteit, is deze beker ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Het gezichtsvormige ontwerp is zowel leuk als eigentijds, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke ruimte.

Of je hem nu gebruikt om aan je ochtendkoffie te nippen of om drankjes in te serveren op een feestje met vrienden, deze beker zal een echt gespreksonderwerp zijn. Het unieke ontwerp maakt het ook een uitstekend cadeau voor vrienden en familie, of ze nu van decoratie houden of gewoon op zoek zijn naar iets origineels voor in huis.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de Opjet glazen beker ook praktisch. De inhoud is perfect voor alle soorten drankjes, terwijl het ergonomische handvat het makkelijk maakt om hem vast te houden.

Voeg een vleugje fantasie toe aan je dagelijkse leven met de Opjet face beker. Of je hem nu in je keuken, woonkamer of tuin zet, hij zal zeker opvallen. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie decoratieve items!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013713
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 8 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1