Beker gm Opjet Wabi [Grootte 15,5 cm]

Beker gm Opjet Wabi [Grootte 15,5 cm]
€ 9,08
Verfraai je interieur met de GM Coupelle Opjet Wabi, het perfecte accessoire om esthetiek en functionaliteit te combineren. Gemaakt door Opjet, de huis- en tuinspecialist.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beker gm Opjet Wabi

Ontdek de GM Coupelle Opjet Wabi, een uniek stuk dat elegantie en functionaliteit combineert. Ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet, is deze schaal een echt juweel voor je huis en tuin.

De GM Coupelle Opjet Wabi is met oog voor detail vervaardigd en belichaamt perfect de Japanseesprit van Wabi-Sabi. Het strakke, minimalistische ontwerp met benadrukt de schoonheid van imperfecties en natuurlijke materialen zoals hout en keramiek. Het brengt een vleugje sereniteit en eenvoud in je huis.

Deze schaal is perfect om kleine dagelijkse voorwerpen in te bewaren en is ook ideaal voor vetplanten of kaarsen. Je kunt hem in je hal zetten, op je bureau of zelfs in je tuin voor een zen en harmonieuze sfeer.

De GM Coupelle Opjet Wabi is de perfecte keuze voor wie houdt van unieke en authentieke voorwerpen. De handgemaakte look maakt het een echt collector's item. Elk stuk is handgemaakt door gepassioneerde ambachtslieden, waardoor het een product is van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Verwen jezelf met een echt stuk vanart met de GM Coupelle Opjet Wabi. De tijdloze stijl past in elk interieur en maakt het tot het perfecte cadeau voor je geliefden. Breng eenvoud en sereniteit in je huis en tuin met deze elegante en functionele schaal. Wacht niet langer om dit unieke stuk aan je collectie toe te voegen Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013817
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 15,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1