Beker pm Opjet Wabi [Grootte 11,5 cm]

Beker pm Opjet Wabi [Grootte 11,5 cm]
€ 6,05
Voeg een vleugje elegantie toe aan je huis en tuin met de PM schotel Opjet Wabi, ontworpen door het beroemde merk Opjet." Maison Jardin
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beker pm Opjet Wabi

De PM cup Opjet Wabi is een prachtig accessoire voor je huis en tuin. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, combineert deze schaal functionaliteit en esthetiek om een vleugje elegantie in je huis te brengen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze schaal zowel licht als duurzaam. Het strakke, minimalistische ontwerp past perfect bij elke inrichting, of die nu modern of meer traditioneel is.

Deze schaal is veelzijdig. Je kunt het gebruiken om je sieraden, sleutels of andere kleine voorwerpen in op te bergen, of als vakverdeling bij de ingang van je huis. In de tuin kun je er een plant of kaarsen in zetten voor een gezellige sfeer.

Het wabi motief, geïnspireerd op de Japanse filosofie, brengt een vleugje sereniteit in je huis. Met zijn strakke lijnen en natuurlijke uitstraling brengt deze schaal je in een Zen en ontspannen wereld.

De PM Opjet Wabi schaal is gemakkelijk te onderhouden en kan eenvoudig worden schoongeveegd met een zachte doek en een sopje. Het is ook kras- en vlekbestendig, waardoor het een praktisch accessoire is voor dagelijks gebruik.

Of je hem nu gebruikt als decoratief of functioneel object, de PM Opjet Wabi schaal is een must-have voor alle interieurliefhebbers. Voeg een vleugje sereniteit en moderniteit toe aan je huis en tuin met dit elegante en veelzijdige accessoire.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013818
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 11,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1