Berber katoenen tapijt Opjet Bloop [Grootte 200x300 cm]

Berber katoenen tapijt Opjet Bloop [Grootte 200x300 cm]

€ 317,63

€ 238,22

-25%
Geef je huis of tuin wat sprankeling met het katoenen vloerkleed Opjet Bloop. Een echt juweel voor een vleugje stijl in je dagelijkse leven.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Berber katoenen tapijt Opjet Bloop

Het Opjet Bloop katoenen vloerkleed is een echt sieraad voor je huis of tuin. Dit tapijt is het perfecte product om een vleugje stijl en comfort aan je huis toe te voegen. Met zijn moderne ontwerp en levendige kleuren brengt het een warme en vriendelijke sfeer in elke kamer.

Dit tapijt van het gerenommeerde merk Opjet is gemaakt van katoen van hoge kwaliteit en biedt uitzonderlijke zachtheid en duurzaamheid. Het dichte weefsel garandeert ook slijtvastheid, waardoor het een ideale keuze is voor druk belopen ruimtes.

Het Opjet Bloop tapijt is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het gemaakt is van natuurlijke en duurzame materialen. Je kunt dus niet alleen genieten van zijn comfort en schoonheid, maar je helpt ook het milieu te beschermen.

Dit tapijt is perfect voor liefhebbers van interieurdesign, maar je kunt het ook gebruiken in je tuin of op je terras om een ontspannen, zomerse sfeer te creëren. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, gewoon regelmatig stofzuigen of vuil en stof afschudden.

Het Opjet Bloop katoenen vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende maten voor elke ruimte. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt het een perfecte aanvulling voor elke kamer in uw huis, of het nu uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer is.

Breng een vleugje kleur en comfort in je huis of tuin met het katoenen tapijt Opjet Bloop. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van het merk Opjet om een ruimte te creëren die je persoonlijkheid weerspiegelt en waarin je je thuis voelt.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 013937
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 200x300 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1