Stevige rechthoek snijmat Opjet [Grootte 30x40 cm]

Stevige rechthoek snijmat Opjet [Grootte 30x40 cm]
€ 5,49
set Voeg een vleugje elegantie toe aan je tafel met de Opjet rigide cut-out tafel, ontworpen voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 8

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Stevige rechthoek snijmat Opjet

De set harde rechthoekige decoupage tafelmat Opjet is het perfecte accessoire om een vleugje elegantie aan je tafel toe te voegen. Deze set tafelstandaard is gemaakt door Opjet, een merk dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, en is zowel praktisch als aantrekkelijk.

set is gemaakt van stevig materiaal en biedt een stabiele basis voor je borden, glazen en bestek, waardoor uitglijden en onaangename ongelukjes tijdens het eten worden voorkomen. Bovendien past de rechthoekige vorm zich gemakkelijk aan alle tafelformaten aan, of ze nu rond of rechthoekig zijn.

Maar wat dit set servies echt uniek maakt, is de prachtige uitsnijding. Met zijn delicate, elegante patronen voegt het een vleugje verfijning toe aan je tafeldecoratie. Of je nu kiest voor een moderne of meer traditionele stijl, deze set past er perfect bij en voegt een vleugje verfijning toe aan je maaltijd.

Maar dat is niet alles: set is ook heel praktisch. Hij is gemakkelijk schoon te maken en na elke maaltijd hoef je hem alleen maar schoon te vegen. Bovendien is het ook hittebestendig, dus je kunt je hete gerechten er met een gerust hart op zetten.

set Of het nu gaat om een avondje uit met vrienden, een familiediner of een romantische maaltijd, de Opjet rigid rectangle decoupage tafelmat zal je bondgenoot zijn voor een elegante, goed georganiseerde tafel. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een ideaal cadeau voor je geliefden, die blij zullen zijn met zo'n praktisch en chique decoratief object.

set Wacht dus niet langer en voeg een vleugje verfijning toe aan je tafel met de Opjet rigid rectangle decoupage tafelloper. Gemaakt door een merk dat bekend staat in de huis- en tuinsector, combineert dit set servies praktisch en esthetisch voor geslaagde en elegante maaltijden. Verkrijgbaar in verschillende designs, kies degene die het beste bij jouw stijl past en laat je verleiden door de kwaliteit en charme van dit product.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 014249
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 30x40 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1