Fluwelen stoel Opjet Charline [Grootte 45x45x82 cm]

Fluwelen stoel Opjet Charline [Grootte 45x45x82 cm]

€ 180,49

€ 129,62

-28%
Transformeer je interieur met de Charline fluwelen stoel vanOpjet, een must-have voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Fluwelen stoel Opjet Charline

Ontdek de fluwelen stoel Opjet Charline, een elegante en comfortabele aanwinst voor je huis of tuin. Met zijn gerenommeerde merknaam Opjet biedt deze stoel tijdloze stijl en superieure kwaliteit. Of je nu een gezellig leeshoekje wilt creëren of een chique sfeer voor buiten dineren, de Opjet Charline fluwelen stoel is de perfecte keuze.

Deze stoel is gemaakt van hoogwaardig fluweel, voelt zacht aan en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Het strakke ontwerp en de elegante lijnen maken hem tot een juweeltje in elke kamer. Je voelt je als een koning of koningin als je op deze comfortabele stoel zit.

De fluwelen stoel Opjet Charline is niet alleen esthetisch, maar ook uiterst praktisch. Het stevige metalen frame zorgt voor langdurige stabiliteit en duurzaamheid. Je kunt dus met een gerust hart ontspannen in de wetenschap dat deze stoel gemaakt is om lang mee te gaan.

Of je hem nu binnen of buiten gebruikt, deze stoel is perfect voor elke gelegenheid. Stel je voor dat je op je terras aan een cocktail zit te nippen of in je woonkamer je favoriete boek leest. Waar je hem ook neerzet, de Opjet Charline fluwelen stoel zal een vleugje verfijning toevoegen aan je ruimte.

Bovendien is deze stoel ook heel veelzijdig. Met zijn elegante, moderne ontwerp past hij perfect in elk interieur. Of je stijl nu klassiek, hedendaags of bohemien is, de Opjet Charline stoel past bij elke stijl en voegt een vleugje charme toe aan je interieur of exterieur.

Dus waarom zou je aarzelen? Voeg de Opjet Charline fluwelen stoel nu toe aan je collectie en creëer een elegante en comfortabele ruimte in je huis. Verwen jezelf met luxe en kwaliteit met deze stoel Opjet, een must-have keuze voor alle huis- en tuinliefhebbers.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 014288
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 45x45x82 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1